Tuotteet hakusanalla murano jäätyy (2)

Waterford - Irlantilainen Single Malt - Cuvée Argot

Waterford - Irlantilainen Single Malt - Cuvée Argot

Henkituote: Tämä upea Irish Single Malt Whiskey esittelee kauniin aromikokonaisuuden, jossa on ripaus turvetta, ja tarjoaa herkullista maltaista luonteen, joka on tyypillinen Waterfordin talon allekirjoitukselle. Mausteisia nuotteja (pippuri, neilikka), appelsiinin kuorta ja suklaata on myös läsnä. Kypsytyksessä käytetään neljää erilaista tynnyriä: entisiä bourbon-tynnyreitä, makeaa luonnollista viiniä sekä ranskalaista ja amerikkalaista tammea, jotka täydentävät toisiaan hienosti. Materiaali on herkullista, mutta suussa miellyttävän kevyttä, ja huolimatta 47°:sta, alkoholi on erityisen pehmeää. Hämmästyttävän tarkkaa! Vastaten Irlannin Waterfordin tislaamon vallankumouksellisia periaatteita, tämä Cuvée Argot määritellään myös paikallisella ohralla, joka tulee 14 irlantilaiselta tilalta, sekä tuotannolla, jonka läpinäkyvyys on ehdoton. Kaikki tiedot whiskeysi valmistuksesta ovat todellakin saatavilla. Tyyppi: Irlantilainen Single Malt Whisky Tilavuus: 70cl Alkoholiaste: 47%
Château Bouscassé - Madiran - Vanhat Viiniköynnökset 2016

Château Bouscassé - Madiran - Vanhat Viiniköynnökset 2016

Mikä herkullinen saavutus tämä Château Bouscassén Madiran Vieilles Vignes on! 80-vuotiaista viineistä valmistettu 100% Tannat vaikuttaa yhtä lailla voimakkuudellaan kuin hienostuneisuudellaan. Uskomaton aromikonsentraatio on läsnä, ja sitä korostaa 16 kuukauden kypsytys uusissa tammitynnyreissä. Mustien hedelmien (mustaherukka, kirsikka, mustikka, luumu) sävyt sekoittuvat hienostuneeseen mausteiseen jälkimakuun (pippuri, garrigue, lakritsi) sekä sulautuneeseen tammiseen makuun, joka tuo esiin vaniljan, setrin ja suklaan vivahteita. Elegantti ja hienostunut viini, jolla on suuri kypsytyspotentiaali. Upeita makuyhdistelmiä odotettavissa ankasta, punaisista lihasta ja riistasta. Tilavuus: 75cl Tyyppi: Punaviini Rypäle: 100% Tannat AOC: Madiran Kypsytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2036 asti Tarjoilulämpötila: 16-18°C