Yksi José Loun päätuotteista on ”Empeltre”-lajikkeen musta oliivi, joka on kotoisin Aragoniasta (Espanja). Tästä syystä José Lou halusi lisätä arvoa yhteen sen ominaisimmista tuotteista ja esittää sen valmistuksessa, jossa käytetään extra-neitsytoliiviöljyä. Herkullinen pate, jonka koostumus on hieno, 100% luonnollinen, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita.
José Lou on antanut uuden ja mausteisen vivahteen yhdelle sen suosituimmista pateista lisäämällä Harissaa, tulista kastiketta, joka on valmistettu punaisista chileistä.
Suunniteltu levitettäväksi voileipiin ja pikkupurtaviin, mutta myös kastikkeiden, patojen jne. valmistamiseen...
Nettopaino: 120 g tai 220 g
Ainesosat: ”Empletre”-lajikkeen mustat oliivit, tulinen punainen chili, extra-neitsytoliiviöljy, valkosipuli, korianteri, kumina.
Erilaisissa väreissä oleva paljettitakki ja valinnainen satiinitoppi.
Valmistettu kaikissa ko'oissa ja eri väreissä ja malleissa, asiakkaidemme toiveiden mukaan, aina ainutlaatuisia ja erityisiä.
Vaatekappaleet on valmistettu Espanjassa käsityönä, ja ne ovat monikäyttöisiä yhdistettäväksi mekkojen, housujen kanssa, sekä juhlavampiin että rennompaan tyyliin.
Takissamme on aina Julunggul-leima, sillä ne ovat ainutlaatuisia.
Saatavilla mustana, vaaleanpunaisena, samppanjana, sinisenä, punaisena, mustana, valkoisena, hopeana.
Voimme valmistaa topin, joka sopii takin satiinireunoihin, samassa värissä, luoden tyylikkään kokonaisuuden, joka sopii farkkujen tai housujen tai hameen kanssa, sen monipuolisuuden ansiosta.
Villitalvitrufli (Tuber Melanosporum Vitt) valmistettu alan ammattilaisille ja teollisuudelle, joka on omistautunut truffelituotteille, lihalle, juustoille, pastalle ja muille. Saatavilla ympäri vuoden.
Villikylmän tryffeli (Tuber Melanosporum Vitt) valmistettu elintarviketeollisuuden ammattilaisille, jotka ovat omistautuneet tryffeliliha tuotteille, juustoille, pateille ja muille. Saatavilla ympäri vuoden.
Tuoreet tryffelit (Tuber Melanosporum) ravintoloille, jakelijoille ja ammattimaiselle hotellialalle. Sesongin tryffeli marraskuusta huhtikuuhun. Sen sisällä on tummanruskea väri, jota halkovat valkoiset suonet. Huolellisesti kerätty asiantuntijoidemme toimesta optimaalisen kypsyyden hetkellä.