Mustat N.U. -säkki saatavilla seuraavissa tyypeissä:
80 x 120 paksuus 80 mikronia
90 x 120 paksuus 80 mikronia
90 x 120 paksuus 100 mikronia
Myydään laatikoissa, joissa on 20 kg.
Saatavilla myös läpinäkyviä N.U. -säkkejä kierrätystä varten, koko 90 x 120 paksuus 80 mikronia.
Il carbon black è la carica rinforzante principalmente utilizzata nelle mescole di gomma, ed è necessario per impartire la durata necessaria e la forza di questi prodotti oltre a prestazioni notevolmente migliorate.
In questo settore il carbon black è utilizzato per fornire il colore, l’opacità, la protezione dai raggi ultravioletti, proprietà elettriche, conducibilità termica, e anche rinforzo.
Abbiamo neri speciali di varie tipologie per la produzione di fibreboard, carte colorate, dotati di ottima disperdibilità e alto tint. Disponibili sia in polvere che granuli o in dispersione acquosa.
Affidandoci a lavorazioni conto terzi, alcune tipologie di neri sono disponibili anche in dispersione acquosa a varie concentrazioni per applicazioni varie, come paste da stampa, inchiostri, paste conduttive, additivi per impartire colore nero e schermatura UV.
Pehmeät ja uskomattoman mukavat, on mahdotonta olla rakastumatta näihin ihaniin espadrilloihin Patrizia Pepeltä. Saatavilla olevat koot: 37, 38, 39, 40.
Panzuppo Al Caffè Nero.
Panzuppo Al Caffè Nero, Pasticceria Fabio ja Gianni -leipomosta, on variantti toscolaisesta Panzupposta, makea, jota arvostetaan koko Italiassa ja joka muistuttaa panettonea tai colomba-leivonnaista. Kuten nämä, Panzuppo on jälkiruoka, joka tuo mieleen juhlat, ja se on täydellinen päätös perheillallisille tai vieraiden kanssa.
Tämä makeistuote syntyy luovuudesta perinteiden uudistamisessa Pasticceria Fabio ja Gianni -leipomossa, joka on yksi Arezzon maakunnan arvostetuimmista ja tunnetuimmista. Tuote on pakattu eleganttiin leipomopakkaukseen, mikä tekee siitä täydellisen myös lahjaksi.
Panzuppoa valmistetaan useissa eri versioissa, ja se, mikä erottaa tämän Panzuppon klassisesta, on taikinan kostutus, joka on tehty kahdesta distillaatista viiniliköörin sijaan. Panzuppo Al Caffè Nero on lisäksi runsaasti täytetty tummalla suklaahipulla rusinoiden sijaan.
Sienien ja oliivien kohtaaminen mustan tryffelin kanssa on luonut erinomaisen kerman, jonka maku on voimakas ja voimakkaasti erottuva. Metsän tunne valtaa ympäristön heti, kun purkki avataan.
Ainekset: viljeltyjä herkkusieniä (agaricus bisporus), oliiveja, kesätryffeliä (tuber aestivum Vitt.).
Vinkit: Suosittelemme meidän tryffelikreemiämme lihojen, sekä valkoisten että punaisten, kanssa, munien kanssa, herkullisena paahdetun leivän, pikkupurtavien ja näkkileivän päällä. Sitä voidaan käyttää myös täytteenä tortellineille ja ravioleille.
Tämän kerman idea syntyi ensimmäisestä värinäystä. Kaksi tuotetta, joiden värit olivat lähes vastakkaiset, mutta jotka molemmat vetivät huomiota. Artisokan sydänten yhdistäminen mustan tryffelin kanssa, kaikki oliiviöljyssä, on luonut erinomaisen tuotteen, jota voi käyttää täytteenä voileivissä, pizzoissa ja focacceissa.
Ainesosat: artisokat (65 %), oliiviöljy, oliivit, kesätruffeli (tuber aestivum Vitt.) 5 %, suola, aromit.
Vinkit: Erinomainen mauste pääruokiin, vaaleisiin lihoihin tai kastikkeiden pohjaksi.
Ainesosat: kesätruffeli (Tuber aestivum Vitt.), oliiviöljy, suola, aromi.
Vinkit: ihanteellinen pääruokiin, carpaccioon, keitettyihin tai paistettuihin vaaleisiin lihoihin ja se voi jopa täydentää joitakin jälkiruokia.
Saatavilla myös 500 g pakkauksessa.
Mustatruflikarpaccio on yksi kysytyimmistä tuotteista sen hienostuneen, voimakkaan mutta miellyttävän maun vuoksi.
Sitä etsivät sekä kokit että yksityisasiakkaat, jotka suosivat tuotetta, joka sisältää kaiken tarvittavan antaakseen ruoille oikean tasapainon ja maun.
Uniikki tuote.
Ainesosat: Hunaja, musta tryffeli 0,5% (Tuber melanosporum Vitt. - alkuperä Italia), aromi
Ihanteellinen kypsytettyjen juustojen ja lardon kanssa tai jälkiruokien valmistamiseen.
PERLE on aina ollut yksi lippulaivatuotteistamme. Intensiivinen ja pehmeä maku sopii moniin ruokiin, alkupaloista pastaan ja lihaan. Tätä tuotetta pidetään poikkeuksellisena suurimpien kokkien keskuudessa.