Tuotteet hakusanalla nash boilies (9)

Tarkkuuskuulat

Tarkkuuskuulat

Yritys MARTEAU & LEMARIÉ on erikoistunut teolliseen käyttöön tarkoitettujen pallojen valmistukseen – Esittely Marteau & Lemarié on vuodesta 1922 lähtien erikoistunut pallojen ja mikropallojen tuotantoon tekniikassa ja teollisuudessa. Tarkkuusmekaniikassa palloja käytetään jauhamiseen ja kiillotukseen. Lisäksi niitä voidaan käyttää teollisuustuotteiden osina, esimerkiksi laakeripalloissa tai käyttöaineena, kuten pallokiillotuskoneissa. Palloja voi olla teräspalloja, muovisia tarkkuuspalloja tai palloja muista materiaaleista. Palloja kuulakyniin, pumppuihin, venttiileihin, laakereihin, palloja liukukiskoihin, pallokierteenakseliin, detektoreihin, palloja teollisiin tai laboratoriokäyttöisiin hiomakoneisiin, kellujia, roll-on tuotteita jne. Meillä on suuri valikoima erilaisia halkaisijoita ja standardimateriaaleja varastossa, joten voimme toimittaa tilauksenne lyhyessä ajassa.
Jols

Jols

Jols
Palmuydinviennit

Palmuydinviennit

Palmuydin tuotteemme täyttävät tinkimättömät laatuvaatimukset ja tarjoavat arvoa erilaisille sovelluksille.
Rasvapallot x 6

Rasvapallot x 6

Rasvapallot x 6
Volframikarbidi-pallot - raaka tai kiillotettu

Volframikarbidi-pallot - raaka tai kiillotettu

Raakakuulat käytetään usein jauhamiseen; Kiillotetut kuulat sopivat tarkkuusosien lävistämiseen ja venyttämiseen, tarkkuuslaakereihin, instrumentteihin, mittareihin, kynien valmistukseen, ruiskukoneisiin, vesipumppuihin, mekaanisiin osiin, tiivistysventtiileihin, jarrupumppuihin, lävistysreikiin, öljykentille, suolahappolaboratorioihin, kovuusmittauslaitteisiin, kalastusvälineisiin, vastapainoksi, koristeeksi, viimeistelyyn ja muihin huipputason teollisuudenaloihin!
Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin tähkät ja saksanpähkinän kuoret

Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin tähkät ja saksanpähkinän kuoret

Kasvipohjainen puhallusmedia - Maissin lehdet ja saksanpähkinän kuoret
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.
Blanshattuja Hasselpähkinöitä - Cal. 12/14 - 5 Kg Ämpäri

Blanshattuja Hasselpähkinöitä - Cal. 12/14 - 5 Kg Ämpäri

Hasselpähkinä Blanchie - Cal. 12/14 - Ämpäri 5 Kg
Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkalihaa

Keitettyä simpukkaa