Yritys MARTEAU & LEMARIÉ on erikoistunut teolliseen käyttöön tarkoitettujen pallojen valmistukseen – Esittely
Marteau & Lemarié on vuodesta 1922 lähtien erikoistunut pallojen ja mikropallojen tuotantoon tekniikassa ja teollisuudessa.
Tarkkuusmekaniikassa palloja käytetään jauhamiseen ja kiillotukseen.
Lisäksi niitä voidaan käyttää teollisuustuotteiden osina, esimerkiksi laakeripalloissa tai käyttöaineena, kuten pallokiillotuskoneissa.
Palloja voi olla teräspalloja, muovisia tarkkuuspalloja tai palloja muista materiaaleista.
Palloja kuulakyniin, pumppuihin, venttiileihin, laakereihin,
palloja liukukiskoihin, pallokierteenakseliin, detektoreihin,
palloja teollisiin tai laboratoriokäyttöisiin hiomakoneisiin, kellujia, roll-on tuotteita jne.
Meillä on suuri valikoima erilaisia halkaisijoita ja standardimateriaaleja varastossa, joten voimme toimittaa tilauksenne lyhyessä ajassa.
Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.