Kyseessä ovat Helix Aperta -lajin etanat, joissa on tyypillinen valkoinen korkki. Ne ovat erittäin kysyttyjä etanoita ja niitä pidetään herkullisena ruokana koko Apuliassa, ja ne ovat monien perinteisten ruokien kohteena. Yksi yleisimmistä variaatioista on seuraava: etanat pestään, korkki poistetaan ja ne liotetaan vedessä. Kattilassa kuullotetaan runsaasti viipaloitua sipulia ekstra-neitsytoliiviöljyssä; sen jälkeen lisätään suolaa, pippuria, hyvin valutetut etanat ja muutama laakerinlehti. Kypsennetään kovalla lämmöllä, ja kun öljy alkaa jälleen nousta pinnalle, kaadetaan lasillinen roseviiniä ja annetaan sen haihtua. Mausta suolalla ja tarjoile kuumana.
TUOTTEEN OMINAISUUDET JA MYYNTIEHDOT
100 % luonnolliset etanat, joista on jo poistettu epäpuhtaudet, valmiina kulutettavaksi
Alennuskausi: saatavilla ympäri vuoden
Pakattu 1 kg - 5 kg laatikoihin.
Minimitilaus: 500 kg
Seuraava pakkaus on kätevä koko. Erinomainen välipala aperitiivin aikana tai täydellinen naposteltavaksi television ääressä, paahdetut maapähkinät sopivat herkullisten ruokien valmistamiseen. Vegaanisissa resepteissä käytetään usein maapähkinöitä, mutta ne ovat niin monipuolisia, että niitä voidaan käyttää myös levitteissä tai perinteisissä resepteissä. Herkullisia makeita ruokia voidaan valmistaa suolatuista paahdetuista maapähkinöistä. Huomioimalla korkea kaloripitoisuus, tätä ruokaa voidaan nauttia pieninä annoksina ja hyötyä niiden energiapitoisuudesta. Maapähkinöistä saatava energialataus tekee niistä ihanteellisia niille, jotka haluavat nauttia välipalan ennen liikuntaa tai noudattavat dieettiä. Arvokas luonnollisten antioksidanttien lähde, suolatut paahdetut maapähkinät ovat myös rikkaita eri vitamiineista ja mineraaleista, kuten raudasta, magnesiumista ja fosforista, mutta myös seleenistä, sinkistä ja kaliumista. Ne ovat saatavilla 1 kg:n juhlapakkauksessa.