Natriumasorbaatti tunnetaan askorbiinihapon (C-vitamiini) suolana. Aivan kuten askorbiinihappoa, sitä käytetään antioksidanttina ja stabilointiaineena. Se estää elintarvikkeiden reaktioita hapen kanssa, mikä estää vapaitten radikaalien leviämistä. Leikatussa hedelmässä tämä ominaisuus estää ruskeutumista, ja suolan kanssa se auttaa lihaa säilyttämään mehukkaan punaisen värinsä. Lisäksi elintarviketeollisuus käyttää sitä mielellään säilykkeissä, leivontaseoksissa, leivässä, lihatuotteissa, hedelmä- ja vihannes säilykkeissä, mehuissa ja nektareissa, hilloissa ja marmeladeissa sekä oluessa ja viinissä.
Tuotteen ominaisuudet: Gluteeniton, Laktoositon, Vegaani
Elintarvikkeiden merkintä: E 301
Valmistus: Natriumasorbaatti valmistetaan synteettisesti askorbiinihaposta.
Tarjoamme askorbiinihappoa taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvaavaa tuotetta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja -ainesosien alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuote- ja sovellusasiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!