Ja lopuksi, moderni tulkinta vanhasta reseptistä; tuttu useimmille isoäideille. Tällä munaviiniespulalla näytät vanhemmalle sukupolvelle, että kaikki ei ollut ennen paremmin.
300ml munaviinaa
200ml kermaa
Kermapuristin
Kermasifoni
Vatkaa munaviini ja kerma yhteen, kunnes se on tasaista. Lisää tämä seos kermasifoniin ja laita se jääkaappiin lepäämään. Ennen munaviinan tarjoamista on tärkeää ravistaa kermasifonia hyvin, jotta nesteet sekoittuvat kunnolla.
Tyhjennä kaksi kermapuristinta kermasifoniin, jotta se voidaan tarjoilla oikealla paineella ja oikealla ilmavuudella.
Hyvä kahvikuppi ja paikallinen keksi täydentävät tätä täydellistä iltapäiväherkkua.
Jos haluat helpottaa joidenkin näiden reseptien valmistusprosessia, voit käyttää ainutlaatuista kermapuristinta yhdessä makupallojemme kanssa. Voit yksinkertaisesti laittaa makupallot kermapuristimeen ja lisätä eksoottisia makuja mihin tahansa ruokaan.
Ei ole olemassa täydellistä kermakakkulistaa, ellei siinä ole myös suklaaversiota. Tämä suklaakermakakku sisältää erittäin aromikkaan, herkän ja pehmeän pohjan, jossa on kermaista täytettä, mikä tekee siitä kuohkean, kevyen ja äärimmäisen herkullisen. Kakkua taikoo todellinen taika kermassa. Kun valmistat kakkua kotona, käytä N20 8 g kermatäytettä saadaksesi ammattimaisen kerman täytteeseen.
2 BusyDay Dump Cake, paistettu 2 pyöreässä 8 tuuman kakkuvuoassa
2 ruokalusikallista kermavaahtoa
1/4 kuppia tomusokeria
1 teelusikallinen vaniljaekstraktia
Monet ihmiset lisäävät oliiviöljyä salaatteihin paremman maun vuoksi, mutta entä jos menisit askeleen pidemmälle ja valmistaisit sitruunainfusoitua oliiviöljyä, joka tekee raaoista vihanneksista maukkaampia? Sitruunainfusoidun oliiviöljyn valmistaminen on äärimmäisen helppoa; sinun tarvitsee vain poistaa sitruunoiden kuori ja laittaa ne kermavaahdottimeen yhdessä oliiviöljyn kanssa. Kun olet ladannut vaahdotusputkesi kerran, sinun täytyy ravistaa sitä muutaman kerran ja jättää seos sellaisenaan 5 minuutiksi, jolloin sitruuna infusoituu oliiviöljyyn kunnolla ja se on sitten käyttövalmista.
1 iso sitruuna
1 kuppi oliiviöljyä
On dit que ce gâteau est le préféré du défunt chanteur américain, Elvis Presley. Le quatrequarts est assez dense et croustillant à l’extérieur. À l’intérieur, il est doux, humide et tendre. Il est sucré, mais pas au point d’être étouffant. Il se marie donc très bien avec une sauce au caramel, des fruits frais et, bien sûr, de la crème chantilly aromatisée.
Liste des ingrédients
3 bâtons 1 1/2 tasse de beurre non salé, ramolli
3 tasses de sucre blanc
6 œufs à température ambiante
3 tasses de farine à gâteau tamisée
1 tasse de crème chantilly épaisse
1 cuillère à soupe d’extrait de vanille
1/2 1 cuillère à café d’extrait d’amande
1/2 cuillère à café d’extrait de citronChocolate Whipped Cream Cake
Aucune liste de gâteaux à la crème chantilly n’est complète sans l’inclusion d’une option au chocolat.