Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.
Elävät mikroorganismit ovat juomia, makeita ja terveellisiä. Ne egiten dira probiotiko kulturak hartzituz, freskagarria, hieman hiilihapotettua, kaloria eta sokeri vähäisellä. Jokaisessa juomassa on sokeria alle 2%. Jogurtin ominaisuudet ovat bifidolla ja isotonisella virkistävällä juomalla, ilman ravitsemusongelmia, jotka johtuvat maitohaposta tai lisätyistä sokereista ja makeutusaineista. Meillä on useita makuja, kuten sitruuna -inkivääri, hibiscus ja voimme valmistaa muita makuja, joita asiakkaat pyytävät, kuten kookos, mango,... Nämä probioottiset juomat valmistetaan kanneberri sokerista ja taatelisiirapista, joita probioottiset kulttuurit kuluttavat. Sitruunapitoisuuden ansiosta maku on. Hiukan hiilihapotettu (tuotannossa luonnollisesti syntyvä kaasu, käymisen seurauksena). Elävät juomat, pastöroimattomat, sisältävät Lactococcus, Lactobacillus ja Bifidobacteria -lajeja. Yhdessä juomista on luonnollisia antioksidantteja (oliivi-polyfenolit) lisättäessä oliiviöljyä.
Orgaaninen nestemäinen liuos, joka koostuu humuksesta, luonnollisesta hiilestä, jota löytyy tietyistä kasvimateriaaleista, yhdistettynä aminohappoihin. Se edistää viljelykasvien käynnistämistä ja kehitystä tarjoamalla ravinteita ja energiaa.
Sisältää 21 % orgaanista hiiltä 100 %:sti kasvilähteistä ja 42 % orgaanista ainesta. Sitä voidaan käyttää maapinnalle levittämällä tai sisällyttämällä kastelujärjestelmiin (tiputus- ja suihkukastelu).
Pinnalle ruiskutus 20–50 litraa/ha
Kasvihuonekasvit 10–20 litraa/ha
Hedelmätarhat 1–2 levitystä 10–20 litraa/ha kasvukauden alussa. 30–50 ml puuta kohti istutusvedessä
Viinitarhat 1–2 levitystä 10–20 litraa/ha kasvukauden alussa. 20–20 ml kasvia kohti istutusvedessä
Kylvö- ja puutarhaviljely 2 ml kasvia kohti (konsentraatio 0,5 %)
Fertirrigaatio 2–5 levitystä 5 litraa/ha