Jokainen tippa Violetta-konsentraattia on suunniteltu tuoksuttamaan kaikki pyykit.
Kevään symbolina se on kauden äitiessenssi.
Sen tuoksu vapauttaa vaatteille intohimoisen ja intensiivisen aromin, ja sen kukkainen nuotti hallitsee ja pysyy pitkään.
Nestettä lisätään huuhteluaineeseen käsin pestäessä tai pesukoneessa viimeisessä huuhtelussa.
Violetta-pyykin tuoksu on parabeeniton ja nikkelivapaa.
Kasvipohjainen tuoksukynttilä punaisena, jossa on rikas kakun ja hunajan tuoksu!
Kokonaispaino: 430 g
Nettopaino: 180 g
Korkeus: 8 cm
Halkaisija: 7,2 cm
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Tuote on oliivi- ja lehtimehua, joka on peräisin oliivipuista, joissa on korkea orgaanisten polyfenolien pitoisuus. Se syntyy vesiliukoisista oliavaroista, jotka saadaan jauhamisprosessin aikana. Tämän jälkeen tuotteelle tehdään pastörointi- ja konsentrointiprosessi, jotta sen vakaus, ominaisuudet ja mikrobiologia varmistetaan.
Prosessit toteutetaan mekaanisesti ja lyhyessä ajassa, jotta polyfenolit eivät hajoa. Arróniz-lajikkeen oliivipuilla on korkea polyfenolipitoisuus lehdissä ja hedelmissä. Ne kerätään optimaalisessa kypsyyden vaiheessa, jotta kaikki aromit ja maut säilyvät ennallaan.
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja
BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä
CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Savon Extra Doux Parfumé Chèvrefeuille
KÄYTTÖ
Veden kanssa kosketuksessa saippua vapauttaa pehmeän ja kevyen vaahdon, joka jättää ihon joustavaksi, pehmeäksi ja hienovaraisesti tuoksuvaksi.
NETTOPAINO
100 GRS
Sopii kaikille ihotyypeille
Saippua on valmistettu käsityönä Villefranche-sur-merissä.
Elintarvikeväri.
Sisältää kanervan uutteita.
AINESOSALUETTELO
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/vettä, tuoksu, kehäkukka, palmuydinhappo, glyseriini, europaea-oliivi, natriumkloridi, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/kukkauute.
Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari.
Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla.
Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä".
Alkuperä: Komorit
Alue: Suuri Komori
Lajike: Planifolia
Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni
SKU: 5430002193137
Polyolit: 25g °
Energia: 525Kcal, 2197kJ
Kokonaisrasva: 49g
Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g
Hiilihydraatit: 32g
Josta sokeria: 6g *
Proteiini: 9g
Suola: 0g
DIN-artikkelit ovat standardisoituja kiinnityselementtejä, jotka valmistetaan Saksan teollisuusstandardien (DIN) mukaan. Nämä osat takaavat korkeimman yhteensopivuuden ja laadun, mikä tekee niistä ihanteellisia käytettäväksi erilaisissa teollisissa sovelluksissa, joissa luotettavuus ja tarkkuus ovat välttämättömiä.
Saadun lähes puhtaasta Bovale Sardo -rypäleestä (paikallisesti tunnettu nimellä Muristellu), alkuperäinen lajike, joka on uskollisesti esitetty tässä viinissä.
Hidas käymisprosessi pienissä teräksisissä astioissa ja pitkä kypsytys pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen viini on kypsynyt makuullaan makuullaan pullossa yli vuoden.
Syvän rubiininpunainen väri, jossa on violetteja vivahteita, avautuu nenässä mahtavasti kivihiilen, grafiitin ja pienten mustien marjojen aromeilla.
Maku paljastaa lämpöään, jota seuraa pehmeiden ja ympäröivien tanniinien verkko, paljastaen mustan kaakaon vivahteita.
Suodattamaton viini, mahdolliset sedimentit eivät heikennä laatua, vaan korostavat tyypillisyyttä ja todistavat viinintuotantomenetelmämme eheyden ja luonnollisuuden. Erinomainen seurana runsaille ja rakenteellisille ruoille, kuten riistalle, punaiselle lihalle ja kypsytetyille juustoille.
Vuohenjuusto, joka vangitsee Sardinian olemuksen ja perinteen. Sen massa, vaaleankeltaisen värinen, erottuu harvasta silmäkkyydestään sekä säännöllisestä ja rakeisesta rakenteestaan, joka on käsityön ja huolellisuuden symboli. Tämän juuston tuoksu voimistuu kypsymisen myötä, tarjoten rikkaan ja houkuttelevan tuoksuelämyksen.
Mudosun maku vaihtelee nuorena makeasta miellyttävän mausteiseen kypsymisen myötä, tarjoten täydellisen tasapainon herkkyyden ja intensiivisyyden välillä. Se on valmistettu yksinomaan Ogliastran alueelta peräisin olevasta vuohenmaidosta, joka on tunnettu vuohien kasvatuksesta, ja tämä juusto on kunnianosoitus sardialle laadulle ja erinomaisuudelle.
Sillä on sylinterimäinen muoto, sileä ja tiheä kuori, jonka väri vaihtelee vaaleanruskeasta tummanruskeaan, ja se on syömätön kuori, Mudosu on erityinen juusto, täydellinen niille, jotka etsivät ainutlaatuista makua, joka on täynnä eleganssia ja hienostuneisuutta.
Eau de Parfum – 100% Valmistettu Ranskassa
Saatavilla 50ml
«Hiekkadyynien välissä piilee eksoottinen sumu
Monimutkainen ja runsas sekoitus Trooppien bulevardilla
Keveät tuoksut tarjoavat unelmamatkan
Punaisenmeren yllä, missä lämpö kohoaa»
OLFAKTIO: itämainen
Pää: mustikka, anis
Sydän: rosmariini, kashmir-puu, kukkaistuoksut
Pohja: muskki, meripihka, hunaja
Paino: 0.3 kg
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Vibion luomupähkinät erottuvat korkealla laadullaan, tuoreudellaan ja erinomaisella maullaan. Ne tulevat ekologisista viljelmistä Vietnamista. </ Span> Vapaapähkinät ovat puun hedelmän siemeniä, jota kutsutaan lännen pähkinäksi tai lännen vapaapähkinäksi. Ne ovat mangojen ja pistaasipähkinöiden serkkuja ja niitä kasvatetaan useimmissa trooppisen alueen maissa. Pähkinöiden hankinta on monimutkaista ja aikaa vievää. Vapaapähkinät ovat todellinen mineraalilähde - magnesiumia, fosforia, sinkkiä, mangaania, kuparia, rautaa, seleeniä, kaliumia, kalsiumia ja vitamiineja - K1, E ja B-ryhmän vitamiineja. Korkean B-ryhmän vitamiinipitoisuuden ja magnesiumin ansiosta vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus muun muassa hermostoon. Korkea kaliumin määrä tarkoittaa, että vapaapähkinöillä on myönteinen vaikutus oikean veden ja elektrolyyttien hallinnan ylläpitämiseen ja ne estävät liiallista veden kertymistä kehoon (mikä vähentää jalkojen, käsien ja kasvojen turvotusta, vesikeliittiä jne.).
Vihreä kahvi on epämiellyttäviä kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että se ei altistu paahtamisprosessille keräämisen jälkeen. Sen koostumuksessa löydämme kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, mikä liittyy rasvanpolton nopeuttaviin ominaisuuksiin. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g - 0,4% Hiilihydraatit 40G - 15% mukaan lukien sokeri 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g - 0g - 0% *RWS - Viite ravintoaineet ja <strong> Käyttö </strong> Vihreä kahvi, muista oikea vesi oikean veden kanssa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihmiset eivät pysty消化amaan, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit) juurissa ja mukuloissa. Useimmiten se saadaan sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienovaraisesti makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, se paksuntaa ja stabiloi aineita. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutettavan ruoan määrästä. Se toimii ihmisillä, joilla on vähäkalorisia dieettejä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja vaikuttaa siten myönteisesti terveyteen.
Rusinat ovat olleet tunnettuja ja käytössä maailman keittiöissä vuosisatojen ajan. Kuivatut viinirypäleet eivät ole vain maukkaita, vaan myös terveellisiä. Sultanirusinat erottuvat muista rusinatyypeistä poikkeuksellisen makean makunsa ansiosta, joka on vapaa muille lajikkeille tyypillisestä hapokkuudesta. Auringonvalon avulla kypsyvissä viinirypäleissä luonnollinen sokeri, fruktoosi, saostuu, minkä ansiosta rusinat ilahduttavat meitä makeudellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Rusinat sisältävät suuria määriä kaliumia ja fosforia, jotka vaikuttavat myönteisesti sydän- ja verisuonijärjestelmään. Ne ovat myös arvokas vitamiinien lähde: A-, C-, E-vitamiinit sekä B-vitamiinit, samoin kuin mikro- ja makroelementit: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja magnesium. Rusinat sisältävät arvokkaita ravintokuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Ne sisältävät rautaa, kuparia ja vitamiineja, jotka ovat tarpeen punasolujen tuotannossa ja hapen siirrossa kehossa.