rikas Omega 3- ja Omega 6-rasvahapoissa. Suosittu eläinruokateollisuudessa. Tukee sydänterveyttä, nivelten hyvinvointia ja antaa kiiltävän turkin.
Kauppani lohiöljy tulee Norjasta. Se on sivutuote lohiteollisuudesta. Lohien evät, ruodot, päät ja leikkuujätteet käsitellään öljyksi. Tämä ei tapahdu kylmäpuristamalla, sillä lohi ei ole öljykasvi. Prosessit tapahtuvat hieman alle 100 celsiusasteen lämpötilassa. Jos joku tarjoaa sinulle kylmäpuristettua lohiöljyä, kysy häneltä, miten se on mahdollista. Tällä planeetalla ei ole yhtään lohiöljyä, joka voitaisiin valmistaa alle 60 asteessa. Ymmärrän tästä öljystä, ja jos sinulla on kysymyksiä, soita minulle. Autan mielelläni.