4-Hydroksycinnamiinihappo (p-Kumariinihappo) on luonnollinen kanelihappojohdannainen. Sitä löytyy erilaisista ruoista, kuten maapähkinöistä, tomaateista, valkosipulista sekä juomista kuten viinistä ja teestä. Kuitenkin 4-Hydroksycinnamiinihappoa voidaan myös tuottaa ligniinistä ja biosynteettisillä menetelmillä.
Katalooginumero: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Puhdas: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C9H8O3
Molekyylipaino: 368,38
Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C9H10O5
Molekyylipaino:198,17
Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä.
Katalooginumero: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C18H16O8
Molekyylipaino: 360,31
Palmitoleiinihappo on luonnollinen yhdiste rasvahappoluokassa. Se on Omega-7-rasvahappo – hiiliketjun seitsemäs atomi on tyydyttymättömyyden paikka. Palmitoleiinihappo on tärkeä komponentti glyserideissä ja ihmisen rasvakudoksessa.
Katalooginumero: NST-10-101
CAS: 373-49-9
Puhdistus: 80 % (GC)
Molekyylikaava: C16H30O2
Molekyylipaino: 254,41