Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollinen sitruunahappo valmistetaan pääasiassa fermentaation tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se perustuu fermentaatioon entsyymien ja mikrobiokantojen, useimmiten Aspergillus nigerin, avulla.
Sitruunahapolla on kyky stabiloida emulsioita ja estää rasvan erottumista. Lopputuote on saatavana jauheena tai rakeena anhydriittisenä sitruunahappona.
Luonnollinen kalkinpoistaja
Poistaa kalkin ja ruosteen
Sitruunan voima
Ranskalainen valmistus
Luonnollisesti sitruunassa esiintyvä sitruunahappo on osa perinteisiä kodin puhdistusaineita, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi.
100% luonnollinen*.
Erinomainen puhdistaja ja kalkinpoistaja.
Soveltuu käytettäväksi koko kodissa: kahvinkeittimessä, vedenkeittimessä, pesukoneessa, hanoissa, WC-istuimissa, työtasoilla, ruostumattomalla teräksellä, kromilla, keraamisilla pinnoilla, muovilla…
Upea antioksidantti, sitruunahappo poistaa ruosteen metallista.
Ihana myös vaikeiden tahrojen, kuten palaneen, kahvin, teen tai muiden sitkeiden likaantumien poistamiseen.
* 100% luonnollisista ainesosista peräisin olevat vaikuttavat aineet.
Suositellaan kokeilemaan ensin pienellä alueella. Ei sovellu alumiini- ja marmorpinnoille, eikä sekoitettavaksi kloorin ja soodan kanssa. Vältä roiskumista kankaalle tai vaatteelle (mahdollinen värimuutos).
on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla.
Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 %
Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen
CAS-numero: 72-17-3
INCI: Natriumlaktaatti
Kestävyys: 2 vuotta
Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
Oksaalihappo on dikarboksyylihappo, jonka kaava on H2C2O4, joskus myös kirjoitettu muodossa (COOH)2.
Oksaalihappo jauheena. Pakkaus 750 g.
Tuotekoodi: 700
Tarjoamme askorbiinihappoa taatulla laadulla, vakailla hinnoilla ja asianmukaisesti pakattuna kuljetusta varten. Tarvitsetko neuvoja tuotteen valinnassa tai etsitkö sopivaa korvaavaa tuotetta? Sovellus- ja tuoteasiantuntijamme auttavat mielellään! Kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme erikoiskemikaalien ja -ainesosien alalla varmistaa, että olemme hyvin varustautuneita tukemaan sekä asiakkaitamme että toimittajiamme tuote- ja sovellusasiantuntemuksella. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Alfa-lipoiinihappo, joka tunnetaan myös nimellä lipoiinihappo, on luonnollisesti esiintyvä yhdiste, joka toimii voimakkaana antioksidanttina kehossa. Sitä löytyy pieninä määrinä tietyistä ruoista, ja se on myös saatavilla ravintolisänä. Alfa-lipoiinihappo on ainutlaatuinen siinä, että se on sekä vesiliukoinen että rasvaliukoinen, mikä mahdollistaa sen tunkeutumisen kaikkiin kehon osiin. Se voi helposti ylittää solukalvot ja päästä soluihin, mukaan lukien aivosolut. Tämä monipuolisuus tekee siitä tehokkaan antioksidantin, joka neutraloi haitallisia vapaita radikaaleja solujen vesiliukoisissa ja lipidifraktoissa.
Muu nimi: Alfa-lipoiinihappo
Erityis./ Puhdistus: 99% puhtaus
CAS-numero: 1077-28-7
Ulkonäkö: Hieman keltainen jauhe tai rakeinen
Päätoiminto: Voimakas antioksidantti, tukee solujen energiantuotantoa, edistää terveitä verensokeritasoja
Testausmenetelmä: HPLC
Tunnistus: Positiivinen
Haju & Makua: Ominainen
Analyysi (kuivapohjainen): 99.0%~101.5%
Kuivumishäviö: ≤0.20%
Sulamispiste: 60~62°C
Partikkelikoko: 90% läpäisee 20 mesh
Raskasmetallit: NMT10ppm
Lyijy: NMT0.2ppm
Kadmium: NMT0.5ppm
Eläin: NMT0.1ppm
Kadmium: NMT0.2ppm
Kokonaislevykanta: NMT3,000cfu/g
Kokonaishiiva & Home: NMT300cfu/g
E.coli: Negatiivinen
Sitruunahappoa esiintyy luonnollisesti sitrushedelmissä, mutta sitä voidaan myös valmistaa. Teollista sitruunahappoa tuotetaan pääasiassa fermentoinnin tai kemiallisen reaktion avulla. Viimeksi mainittua menetelmää käytetään noin 90 %:ssa maailman tuotannosta, ja se sisältää fermentoinnin entsyymien ja mikrobiologisten lajikkeiden, yleisimmin Aspergillus nigerin, avulla.
Sitruunahapolla on kyky auttaa emulsiota stabiloimaan ja se estää rasvojen erottumista. Lopullinen tuote on saatavilla jauheena tai rakeisena anhydriittina.
Metyyli salisylaatti on orgaaninen yhdiste, joka muodostuu salisyylihapon ja metanoli-alkoholin yhdistelmästä. Se esiintyy värittömänä tai hieman keltaisena nesteenä, jolla on ominaistuoksu, joka muistuttaa vihreää talviöljyä, makeilla ja raikkailla vivahteilla. Tätä yhdistettä käytetään laajasti parfyymin ja kosmetiikan teollisuudessa sen miellyttävän ja kestävän tuoksun vuoksi, jota kuvataan raikkaaksi, yrttimäiseksi ja hieman muskiksi. Parfyymeissä metyylisalisylaattia käytetään vihreiden ja balsamisten nuottien lisäämiseen hajuvesiin, parantaen tuoksujen monimutkaisuutta ja kestoa. Lisäksi sillä on lieviä kipua lievittäviä ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä käytetään myös ihonhoitotuotteissa sekä lihas- ja nivelkipujen lievittämisessä.
CAS:119-36-8
ASTIA:5kg. 25kg. 200kg. IBC
Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Happosäätelijä
* Säilöntäaine
Kosmetiikka:
* Puskuri
* Perushajun peittäminen
Teknisesti:
* Käsilämmittimien valmistus
* Energiavarasto
CAS (trihydraatti): 6131-90-4
CAS (vedetön): 127-09-3
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa
Elintarvikelisäaine: E262
Yhdisteen kaava: C2H3NaO2