Panostamme pitkäaikaisiin sopimuksiin ja suhteisiin asiakkaidemme kanssa, tarjoten näin räätälöityä ja vakaata palvelua. Haluamme olla kumppaninne tuotteiden käsittelyssä ja jakelussa, varmistaen ainutlaatuisen palvelun, joka sopii tarpeisiinne. Meillä on laaja valikoima omia ja vuokrattuja tiloja ja infrastruktuureja, jotka tarjoavat runsaasti ratkaisuja ja vaihtoehtoja varastointiin. Tällä tavoin haluamme edistää asiakkaidemme kanssa yhteistyösinergiaa, joka mahdollistaa jakeluketjun tehokkuuden maksimoimisen.
Betoninen ja käytännöllinen. Perustuu "suhteeseen" ja viestintäkokemukseen yrityksessä. Eksklusiiviset ohjelmat kaupalliselle alueelle ja organisaation kehittämiselle, johon kuuluu johtajien, päälliköiden ja teknisten asiantuntijoiden parantaminen.
{"Estudiamos las necesidades para ofrecer proyectos sostenibles, medibles para el medio ambiente y la economía.":"Tutkimme tarpeita tarjotaksemme kestäviä ja ympäristölle sekä taloudelle mitattavia projekteja.","Soluciones Integrales:":"Kokonaisratkaisut:","Brindamos soluciones innovadoras y escalables que satisfacen los crecientes problemas en gestión de residuos.":"Tarjoamme innovatiivisia ja skaalautuvia ratkaisuja, jotka vastaavat kasvaviin ongelmiin jätteiden hallinnassa.","Economía Circular:":"Kiertotalous:","Conseguimos el proceso de reducción de residuos ayudando a prolongar la vida de productos y materiales.":"Saavumme jätteiden vähentämisprosessiin auttamalla pidentämään tuotteiden ja materiaalien käyttöikää.","Proyectos Personalizados:":"Räätälöidyt projektit:"}
Ruokajätteiden kuivauskone. Orgaanisten jätteiden käsittelyjärjestelmä hyödyntää patentoitua teknologiaa muuttaakseen sekoitetut ruokajätteet ja muut orgaaniset jätteet kuivaksi, sterilisoiduksi ja kuivatuiksi jätteiksi, ilman pahaa hajua ja helppo käsitellä.
Yksi odotetuimmista hetkistä oli tortillan maistelu, jonka valmistuksessa käytettiin 6 600 munaa, 2 250 kiloa perunoita, 50 litraa öljyä ja kahdeksan kiloa suolaa. Tortilla, jonka halkaisija oli 2,10 metriä ja paksuus 38 senttimetriä, tuotti 3 700 annosta. Kuten aiemminkin, tortillan valmisti Castellónin La Bambína Catering -yrityksen kokit.
Olemme kehittäneet yrityksen filosofian. Ei teoriaa, ei metafysiikkaa, vielä vähemmän moraalia. Se on pragmaattista ja esteettistä: etsimme "toiminnan" miksi ja mihin, yrityksen dynaamisen perustan, "muutoksen" alkuperän, arvonluonnin ytimen.
Siitä on kyse, se on yritys: muuttaa raaka todellisuus, sopeuttaa se, muotoilla se, hienosäätää se, muokata se, koostaa se, sovittaa se, kehittää se… luoda arvoa, radikaalisti inhimillinen täydellisyyden vapauden ilmentymä.
Nyt viestimme sitä. Ohjelmiimme osallistujat yllättyvät, koska he eivät yleensä ole tietoisia siitä, että yritys tarvitsee johdonmukaisuutta, konsistenssia ja koheesiota, yhtenäisyyden ja kokonaisuuden tunnetta, ja ennen kaikkea, he eivät tiedä, miten se saavutetaan. Se tehdään näin, tietäen mitä se on.
Se avautuu 4 tunnin intensiivisissä seminaareissa, joissa paljastetaan yrityksen menestyksen avaintekijät ja miten ne voidaan jäsentää puhtaaseen organisaatioon, ilman koristeita.