Magnesium on yksi arvokkaimmista biometalleista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja kehossa: se osallistuu merkittäviin biokemiallisiin reaktioihin, on ratkaisevan tärkeä hermoston, veren, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston tehokkaalle toiminnalle, estää veren liikatoimintaa tai munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta huonosti imeytyvä. Se imeytyy vain 15-40 % ruoasta; viljat, täysjyväriisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät vihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla tarpeen. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Magnesiumlisää voi saada tabletteina tai kapseleina tai täydentää tätä ainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytymisen.
Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihmiset eivät pysty消化amaan, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit) juurissa ja mukuloissa. Useimmiten se saadaan sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienovaraisesti makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, se paksuntaa ja stabiloi aineita. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutettavan ruoan määrästä. Se toimii ihmisillä, joilla on vähäkalorisia dieettejä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja vaikuttaa siten myönteisesti terveyteen.