Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin.
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet
Iberialaiset Brisa-siat erottuvat selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta.
Suolausprosessi
Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75% - 85%.
Rotu: 50% Iberico
Ravinto: Bellota
Etiketti: Punainen
Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701 KJ
Rasvat: 32.3 g
Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g
Hiilihydraatit: 1.0 g
Sokerit: 0.5 g
Proteiinit: 28.8 g
Suola: 3.6 g