Olemme korkealaatuisten tuoreiden pöytämunien toimittajia.
Olemme erittäin kokeneita hankkimaan vain parhaat tuotteet ympäri maailmaa.
Tuotteidemme laatu ja kilpailukykyiset hinnat tekevät meistä ykkösvalinnan tukkumyyntimunille.
Nopeat tiedot:
Väri: Valkoinen & Ruskea
Koko: Pieni, Keskikokoinen, Suuri, Erittäin suuri
Paino: Vaihtelee 45 g:sta 63 g:aan
Pakkaus: 30 munaa pakataan jokaiseen kemiallisesti käsiteltyyn paperimassatrayhin.
Nimi: Tuoreet pöytämunat
Parasta ennen: 6 kuukautta
Pituus: 45 cm
Väri: Valkoinen & Ruskea
Koko: Pieni, Keskikokoinen, Suuri, Erittäin suuri
Paino: Vaihtelee 45 g:sta 63 g:aan
Pakkaus: 30 munaa pakataan jokaiseen kemiallisesti käsiteltyyn paperimassatrayhin
Lähetys: 20' & 40' korkeat kuutiojäähdytysastiat
Yllätä vieraat herkullisimmilla jälkiruoilla! Opi ammattilaisten salaisuudet keittiössä tässä blogissa. Miten saat aikaan pehmeän, kermavaahdon ja marengin? Salaisuus piilee typpioksidissa. Typpioksidi vaikuttaa paljon kerman makuun, koostumukseen ja säilyvyyteen. Yhdistämällä typpioksidi kermavaahdon siphoniin, voit valmistaa herkullista, kermaista kermavaahtoa vain muutamassa minuutissa.
Olemme listanneet vaiheet alle:
Poista pää kermavaahdon siphonista, kaada sisään tarkka määrä kermaa, joka vastaa kokoa, sekä makeutusta tai tomusokeria maun mukaan, ja kiinnitä pää takaisin.
Etsi N2O-kapselin pidike ja avaa se. Aseta typpioksidikermapuristimen letku kapselin pidikkeeseen ja avaa paineensäätimen venttiili vapauttaaksesi typpioksidikaasun. Täytä kermavaahdon siphon. Ja kiristä kapselin pidike uudelleen.