Luomu valkokaali, latinankieliseltä nimeltään Brassica Oleracea, Brassicaceae-perheeseen kuuluva kaali, on kaali, jolla on sileä pää ja lehdet. Sadonkorjuun jälkeen luomu valkokaali pestään, leikataan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomu valkokaali: 100%
Energia yhteensä: 26 Kcal 110 kJ
Ravintokuitu: 2,3 g
Proteiinit: 0,9 g
Suola: 0,02 g
Koe kokemus luonnollisesti puhdistetulla valkoisella mehiläisvahallamme, monipuolinen ainesosa, joka on täydellinen korostamaan käsityöluomuksiasi. Täydellisesti soveltuva eleganttien kynttilöiden ja vahapohjaisten tuotteiden valmistukseen, tämä hienostunut vaha voidaan käyttää yksinään tai lisätä enintään 10 % seoksiisi, tarjoten pitkän palamisen ja korkean sulamispisteen. Pehmeillä valkaisu- ja hajustamismenetelmillä valmistettu mehiläisvahamme sulautuu myös erinomaisesti puhdistustuotteisiisi, tuoden kosteutusta ja suojaa A-vitamiinin runsauden ansiosta. Hyödynnä sen vettä hylkivä, haavoja parantava ja antibakteerinen laatu, tehokkaana paksuntajana ja stabilointiaineena, tehden jokaisesta käytöstä laadun ja luonnollisuuden takeen. Ilmaise luovuuden taidetta valkoisen mehiläisvahamme puhtaudella ja erinomaisuudella.
Pastillit: 1kg, 5kg, 20kg
VÄRI: Valkoinen
SULAMISPISTE: 61 - 66°C
Kananmunan keitetty quail on gourmet-tuote, joka on valmis kulutettavaksi, täydellinen alkupaloihin, salaatteihin ja gourmet-ruokiin. Tämä tuote tarjoaa ainutlaatuisen kulinaarisen kokemuksen, herkullisella maulla ja houkuttelevalla esillepanolla, joka parantaa mitä tahansa menu. Kiitos käytetyn keitto- ja kuorintajärjestelmän, muna säilyttää ulkonäkönsä, hajunsa ja makunsa, taaten erinomaisen laadun jokaisessa suupalassa.
Saatavilla 170 kappaleen pakkauksissa, keitetty quail-muna on ihanteellinen vaihtoehto kokkeille ja keittiömestareille, jotka etsivät ainutlaatuisia ja korkealaatuisia raaka-aineita kulinaarisiin luomuksiinsa. Sen monipuolisuus ja helppokäyttöisyys tekevät siitä olennaisen osan mitä tahansa liiketoimintaa, joka haluaa tarjota innovatiivisia ja herkullisia ruokia asiakkailleen.