Tuotteet hakusanalla ostra (6)

Osterilevypihvi

Osterilevypihvi

Oyster blade sijaitsee lapaluun päällä, ja kun se erotetaan lapaluusta, se voidaan leikata pihveiksi paistamista tai grillamista varten. Pihvin keskellä kulkee ohut rustolinja, joka tulisi viilata, jotta se ei käpristy kypsennyksen aikana. Se on myös täydellinen leikkuu stir-fry-ruokiin, sillä siinä on täyteläinen maku ja mureus.
Sienet - Ostersienet

Sienet - Ostersienet

Nämä harmaat tai ruskeat sienet, joissa on valkoinen liha ja miellyttävä maku, sopivat kaikkiin ruokiin. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa ne ennen kypsentämistä. Viipaloituna ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämistä. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä niitä jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Sienet - Keltaiset Ostersienet

Sienet - Keltaiset Ostersienet

Keltaiset sitruunatäyteiset sienet, valkoisella lihalla ja kevyesti aniksen makuisia. Ihanteellinen sienifrikasséen. Valmistusvinkit Harjaa sienet ennen kypsentämistä. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä kuivumisen ja painon menetyksen estämiseksi varastoinnin aikana. Säilytä ne jääkaappisi alhaalla, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet 150 g:n ja 3 kg:n astiat tai asiakkaan toiveen mukaan.
Vihannekset - Ostersienet

Vihannekset - Ostersienet

Nämä harmaat tai ruskeat sienet, joissa on valkoinen liha ja miellyttävä maku, sopivat kaikkiin ruokiin. Valmistusvinkit Jos sienet ovat kokonaisia, harjaa ne ennen kypsentämistä. Viipaloituna ja "valmiina käytettäväksi", ne tarvitsevat vain kypsentämisen. Säilytysvinkit Sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, mikä mahdollistaa tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun ravin ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä ne jääkaappisi alahyllyllä, ihanteellisessa lämpötilassa 2–4 °C, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet astiat 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan. Viipaloidut sienet Astiat 150 g:sta 2 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Sienet - Kuningasosteri

Sienet - Kuningasosteri

Tämä vähän tunnettu herkkusieni on ulkonäöltään erikoinen: paljon jalkaa ja vähän lakki. Sen liha on kuitenkin erittäin aromikasta ja tekee siitä parhaan kaikista herkkusienistä, mistä johtuu sen nimi "KING OYSTER". Eryngii-herkkusienessä kaikki on syötävää. Se on "valmis käytettäväksi". Valmistusvinkit Aasialaiset sienet tarvitsevat vain vähän puhdistusta. Ne kannattaa pyyhkiä kostealla liinalla (liottaminen vedessä vie osan niiden mausta). Säilytysvinkit Aasialaiset sienemme myydään muovikelmulla peitetyissä astioissa, jotka mahdollistavat tuotteen hengittämisen. Suosittelemme pitämään tämän kelmun astian ympärillä estääksemme kuivumisen ja painon menetyksen varastoinnin aikana. Säilytä ne jääkaappisi alalaidassa noin +/-6°C lämpötilassa, enintään 3 päivän ajan. Saatavilla olevat esitykset Koko sienet astiat 150 g:sta 3 kg:aan tai asiakkaan pyynnön mukaan.
Flat Iron -pihvi

Flat Iron -pihvi

Vaikka ostereileikettä voidaan joskus kutsua litteäksi teräksi, todellisessa litteässä terässä on kaikki sidekudos ja hopea iho poistettu ostereileikkeestä, ja se on leikattu helposti käytettäviin annoksiin, jotka ovat vähärasvaisia ja äärimmäisen mureita, mehukkaita ja täynnä makua.