Luonnonmukaisesti pastöroitu nestemäinen kananmunankeltuainen on monipuolinen ja korkealaatuinen ainesosa, joka sopii erinomaisesti kastikkeiden, kerma- ja leivontatuotteiden valmistukseen. Sen korkea kuiva-ainepitoisuus takaa optimaalisen tuottavuuden tuotteiden valmistuksessa, tarjoten poikkeuksellista rakennetta ja makua, jotka parantavat mitä tahansa reseptiä. Tämä tuote on erityisesti suositeltava ravintoloille, konditorioille ja leipomoille, jotka arvostavat kestävyyttä ja laatua.
Saatavilla pakkauksissa, jotka on mukautettu minkä tahansa liiketoiminnan tarpeisiin, luonnonmukaisesti pastöroitu nestemäinen kananmunankeltuainen on helppo käyttää ja varastoida. Sen ylivoimainen laatu ja sitoutuminen kestävyyteen tekevät siitä suosikin kokkien ja keittiömestareiden keskuudessa, jotka etsivät korkealaatuisia ainesosia kulinaarisiin luomuksiinsa samalla kun tukevat vastuullisia käytäntöjä.
Perunat kerätään ja valitaan huolellisesti Sorian kentillä (Espanja). Sen jälkeen ne käyvät läpi perinteisen kuorinta- ja leikkausprosessin. Lopuksi ne paistetaan oliiviöljyssä ja vähäisellä suolalla.
Pastöroitu nestemäinen kananmunankeltuainen on monipuolinen ja korkealaatuinen ainesosa, joka sopii erinomaisesti kastikkeiden, leivonnaisten ja muiden kulinaaristen sovellusten valmistukseen. Sen korkea kuiva-ainepitoisuus takaa optimaalisen tuottavuuden tuotteiden valmistuksessa, tarjoten poikkeuksellisen koostumuksen ja maun, jotka parantavat mitä tahansa reseptiä. Tätä tuotetta suositellaan erityisesti ravintoloille, leipomoille ja työpajoille, varmistaen johdonmukaisia ja herkullisia tuloksia.
Saatavilla 1/2 litran, 1 litran pulloissa sekä 10 ja 20 litran bag in box -pakkauksissa, sekä 1.000 litran säiliöissä, pastöroitu nestemäinen keltuainen mukautuu minkä tahansa liiketoiminnan tarpeisiin. Sen helppokäyttöisyys ja säilytys, yhdessä sen ylivoimaisen laadun kanssa, tekevät siitä suositun valinnan kokkien ja keittiömestareiden keskuudessa, jotka etsivät korkealaatuisia ainesosia kulinaarisiin luomuksiinsa.