Pullotetut tuoremehut tarjoavat nopean ja kätevän pääsyn tuoreisiin puristettuihin mehuihin, säilyttäen tuoreiden hedelmien ja vihannesten maun ja ravinteet.
Menestyvän frappé-tuotteen kannalta ei ole ratkaisevaa vain maku – vaan myös helppo ja käytännöllinen valmistus. Kaikki pikajauheemme kylmiin juomiin valmistuvat muutamassa sekunnissa joko automaatilla tai jäällä cocktail-shakerissa vaahdotettuna. Muut klassikot lämpimiin kesäpäiviin – kuten esimerkiksi vanilja- ja mansikkamaitomiximme – valmistuvat helposti kylmällä vedellä sekoittamalla. Asiakkaasi saavat näin täyteläisen maitokshake-juoman, jota voit lisäksi täydentää hedelmillä tai jäätelöllä. Anna itsesi inspiroitua lukuisista mahdollisuuksista, joita Schoppe Instant Beverages tarjoaa sinulle.
Kulttijuoma Frappé
Tiesitkö, että nykyään niin suosittu café frappé ei ole kehitetty tarkoituksella, vaan se löydettiin sattumalta? Myyntiedustaja ei saanut kansainvälisessä Thessalonikin messussa vuonna 1957 kuumaa vettä kahvin valmistamiseen. Lyhyesti...
Haluatko räätälöidyn cocktailin?
Oletko yritys ja haluat oman nimikkococktailin?
Oletko tislaamo ja haluaisit myydä cocktailin, joka on tehty tuotteistasi?
Vai haluatko nauttia suosikkicocktailistasi tapahtumassasi?
Ei mitään helpompaa, anna meidän hoitaa se!
Pina Colada on yksi maailman klassisimmista cocktaileista, joka valmistetaan usein rommista, kermasta ja ananaksesta. Olet ehkä ollut tietämätön siitä, että kermasuihkeen ja kermakuormittimen käyttö on ratkaisevan tärkeää tämän reseptin onnistuneessa valmistuksessa. Toiseksi viimeisessä vaiheessa ananasseos laitetaan kermasuihkeeseen, jota ladataan kahdesti N2O-kermakuormittimella. Kun juoma on pidetty jääkaapissa tunnin ajan, se on valmis tarjoiltavaksi ja päätyy cocktaillasiin.
Bonuspisteitä Pina Coladan koristelusta ananasviipaleella ja ananaksen lehdellä!
120ml ananasmehua
60ml valkoista rommia
60ml kermaa
Ananasviipale
Ananaksen lehti
Luo herkullista jäätelöä, granitaa, bavaroisia, moussea, smoothieita, jäädesserttejä ja paljon muuta...
Sadonkorjuun jälkeen hedelmämme käsitellään ja pakastetaan välittömästi, jotta niiden maku ja luonnollinen tuoreus säilyvät.
Myyntiyksikkö
Tetra 1 kg (6 kappaletta laatikossa) tai 500 g (12 kappaletta laatikossa)
Joita makuja 1 kg muovirasioissa
Valikoima 11 kg muovibokseissa
AMS European etsii erinomaisuutta maussa. Se on erikoistunut tuoreiden hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen kaikista maailman alkuperistä.
AMS European -yhtiö perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina.
Erinomaisuus on nyt ja aina tiimimme ensisijainen huolenaihe, asiakkaidemme palveluksessa.
Tervetuloa makuelämysten maailmaan!
Happamoittava aine sokerikuorrutetuissa tuotteissa. Quick Sour mahdollistaa voimakkaan sitruunahappokerroksen lisäämisen vaarantamatta tuotteen vakautta. Quick Sour on jauhemainen happamoittava aine, joka riippuen käytetystä määrästä tuottaa räätälöidyn happaman maun. Sen erityinen koostumus ja sovellusteknologia estävät hapon siirtymisen, värjäytymisen ja tarttuvuuden.
NEAT COCKTAIL, ranskalainen käsityönä valmistettujen, valmiiden premium-cocktailien tuottaja, tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarjoilla korkealaatuisia cocktaileja ilman huolia materiaaleista, toimituksesta, varastoinnista ja asiantuntemuksesta. Cocktailejamme sekoitetaan käsityönä tiloissamme Ile-de-Francen alueella. Raaka-aineemme valitaan suurimmalla huolella ja ne tulevat vain ranskalaisilta yrityksiltä. Haluamme tarjota sinulle seuraavaa: - poikkeuksellisia tuotteita, - brändin, jonka ovat kehittäneet baarin, ravintolan ja hotellialan yrittäjät, - helppokäyttöisyyttä ja leikkisyyttä. Tuotevalikoimamme kattaa laajan makuvalikoiman ja tarjoaa yrityksellesi todellisen kilpailuedun. Huomio: Alkoholin väärinkäyttö vaarantaa terveytesi, nauti kohtuudella.
Aloitetaan näyttävimmästä, suosikkimehustamme, kermavaahdosta. Loogisesti maukkain kermavaahto valmistetaan kermavaahtopurkkeilla ja kermavaahtosuihkulla. Koska kaasu kermavaahtopurkeissa ruiskutetaan korkealla paineella kermavaahtosuihkuun, missä se sekoittuu kerman kanssa, syntyy herkullisen ilmavaa kermavaahtoa.
500 ml kermaa
– 125 g sokeria
– 2 ruokalusikallista vaniljaekstraktia
– Kermapuristin
– Kermasuihku
Sekoita kerma, sokeri ja vaniljaekstrakti kermavaahtosuihkussa. Ravista voimakkaasti, jotta kaikki sekoittuu hyvin. Kun se on saanut kauniin tasaisen koostumuksen, on aika lisätä kermavaahtopurkki kermavaahtosuihkun erityisestä aukosta.
Luo herkullista jäätelöä, granitaa, bavaroisia, moussea, smoothieita, jäädesserttejä ja paljon muuta...
Sadonkorjuun jälkeen hedelmämme käsitellään ja pakastetaan välittömästi, jotta niiden maku ja luonnollinen tuoreus säilyvät.
Myyntiyksikkö
Tetra 1 kg (6 pakkausta laatikossa) tai 500 g (12 pakkausta laatikossa)
Joita makuja 1 kg muovirasioissa
Valikoima 11 kg muovibokseissa