Tuotteet hakusanalla pala (63)

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet

Monegal - Eksklusiiviset kappaleet
Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ajo Negro Bio En Cabezas - 2 Piezas

Ekologinen musta valkosipuli kokonaisena Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnonvalkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, luumuista. Suoraan kulutettavaksi kuin kypsä hedelmä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, luontaistuotekaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Ajo Negro en Cabezas, extra-kokoinen - 2 Kappaletta

Extra-kokoiset Ajo Negro -päät. Pussi 2 kpl. Tuote valmistettu tuoreesta luonnollisesta valkosipulista. Ilman lisäaineita. Väri: Musta Aromi: Hedelmällinen Maku: Makea. Vivahteita lakritsista, kuivatuista luumuista. Nettopaino n. 110 g. Suoraan kulutettavaksi kypsänä hedelmänä. Gourmet-tuote ravintoloille, hedelmäkaupoille, yrttikaupoille, ravitsemusterapeuteille, elintarvikekaupoille, cateringille, pienille ja suurille supermarketeille tai muille, jotka käyttävät tuoretta valkosipulia. Käytettävissä keittiössä mausteena tai lisukkeena.
Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Iberialainen Tammi-Kinkku. 50% Iberialainen Rotu - KINKUT JA PALETIT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 24-28 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Tammi-sian olkapää ja merisuola.
Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valintapaletit - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs ohut putki. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-24 kuukautta. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola
Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pidempi ja virtaviivainen pala, valmistettu hienosta ruoko. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku. Poikkeuksellinen aromi ja marmoroitua rasvaa. Käsintehdyt palat, vähäisiä suolapitoisuuksia ja kypsytetty 20–26 kuukautta.
Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Veitsellä viipaloitu Gourmet-Kinkku 'Simón Martín' - VIIPALEET

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienostunut maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa. Ainesosat: Gourmet-kinkku Oro ja suola. Nettopaino: 100 g.
Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberialainen Rotu - VIIPALOITU

Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberialainen Rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistettuja paloja, joissa on vähän suolaa ja kypsytys 24-28 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen, lämpötilan on oltava alle 5ºC. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberico Bellota -kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

PC-50 Sarja - Kappaleiden laskentapainot

Kappalelaskentapunnitusvaakat ilman tulostinta ja ilman viestintää. Cely PC-50 teollisuusvaakat on erityisesti suunniteltu yksinkertaisiin punnitusoperaatioihin: kappalelaskentaan, painonvalvontaan… Nämä ovat vaakoja ilman tulostinta ja sisäisellä ladattavalla akulla.
Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Elegance One Harmaa - Yhden Palan Kotelo

Kuvaus Elegance One Harmaa. Kylmän ja kuuman veden annostelija, suunniteltu harmaan väriseksi, valmistettu yhdestä HDPE (korkean tiheyden polyeteeni) kappaleesta. Tämä materiaali on kestävämpi ja pitkäikäisempi. Elegance One Harmaa säilyttää Elegance-mallin yksinkertaisen ja tyylikkään muotoilun, mutta yhdessä kappaleessa. Elegance One Harmaa koostuu paremmista komponenteista ja siinä on uusi kompressori sekä tehokkaammat termostaatit, jotka parantavat jäähdytystehoa, vähentävät energiankulutusta ja tekevät annostelijasta paljon hiljaisemman. Sisältää ylivuotosuojajärjestelmän, joka toimii sisäisellä kellukalla, joka estää veden ylivuodon, kun annostelijan vesitankin kapasiteetti on täynnä. Siinä on myös tiputusastia, joka kerää vettä, kun täytettävä lasi ylivuotaa. Lämpötilansäätölaite mahdollistaa lämpötilan säätämisen mieltymysten mukaan, ja kuuman veden kytkin mahdollistaa sen sammuttamisen, jolloin vesi muuttuu luonnolliseksi. Jäähdytysteho: 3,5 litraa/tunti Kuumentamiskapasiteetti: 5 litraa/tunti Kylmän veden lämpötila: 5ºC – 10ºC Kuuman veden lämpötila: 85ºC – 95ºC Kylmän veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa Kuuman veden säiliön kapasiteetti: 2 litraa
Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Valintapaletit – Ilman luuta – 1,400 Kg - KINKKU- JA OLKAPÄÄT (ILMAN LUUTA)

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee elävän värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, joissa on alhainen suolapitoisuus ja kypsytys 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi Ainesosat: Iberialainen olkapää, suola Paino: 1,400 kg
Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Viipaloitu Bellota-Kinkku 100% Iberian Rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee vaaleanpunaisen värin, erinomaisen maun, syvän aromin ja pehmeän rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 24-30 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa, viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsytys kellarissa. Ainesosat: Iberialainen Bellota-kinkku, suola ja säilöntäaineet. Nettopaino: 100 g.
Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Gourmet Kulta-Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaisia), joten niillä on hienovarainen maku ja ne ovat kypsytetty kolmeen montaneraan. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaaminen, suolaaminen, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Keskipaino: 8-8,5 kg
Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Valikoima Kinkku - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee kirkkaan värin, pehmeän ja vertaansa vailla olevan maun, erinomaisen tuoksun ja suonikkaan rasvan. Käsityönä valmistetut palat, vähäsuolaiset ja kypsytetty 20-26 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC lämpötilassa. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus ja kypsytysvarastointi.
PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

PC-60 Sarja - Kappalelaskentapunnukset

Punnituslaitteet, joissa on RS-232-viestintä, liitettävissä lisäalustaan. Teolliset Cely PC-60 -punnituslaitteet on erityisesti suunniteltu käytettäväksi varastoissa laskentatoimintoihin kahdella alustalla (paksuus/näytteenotto). Ne ovat punnituslaitteita, joissa on ladattava sisäinen akku ja RS-232-viestintä PC:hen tai ulkoiseen tulostimeen liittämistä varten.
Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Gourmet Kulta Palette - KINKKU JA PALETAS

Pitkä ja tyylitelty pala, valmistettu hienosta ruoko. Se on tumman vaaleanpunainen-magenta väri, intensiivinen maku, poikkeuksellinen aromi, erilaisilla marmoroiduilla rasva-infiltraatioilla, sileä ja kiiltävä.
Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Iberialainen Cebo de Campo Kinkku 50% – Flor Ibérica - KINKUT JA OLKAPÄÄT

Pitkä ja tyylitelty pala hienoa ruokoa. Elävä väri, pehmeä ja vertaansa vailla oleva maku, poikkeuksellinen aromi ja marmoroitu rasva. Käsintehdyt palat, vähäisellä suolapitoisuudella ja 20–26 kuukauden kypsymisajalla.
Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Veitsellä viipaloitu Bellota-kinkku 50% Iberian rotu - VIIPALOITU

Pitkä ja tyylikäs, ohut varsi. Esittelee tumman vaaleanpunaisen-magentan värin, intensiivisen maun, erinomaisen tuoksun, jossa on erilaisia rasvaväriä, pehmeä ja kiiltävä. Meidän kinkkumme erottuvat makeudestaan (hyvin vähän suolaa), joten niillä on hienovarainen maku ja kypsyminen kestää 28-36 kuukautta. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa, veitsellä viipalointi ja pakkaaminen. Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g. Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5ºC. Kulutusta varten suositeltu lämpötila on 15º-18ºC. Valmistusprosessi: Kuuma paloittelu, jäähdytys, V-muotoon leikkaus, suolaus, luonnollinen kuivaus, kypsyminen varastossa Ainesosat: Bellota-kinkku 50% Iberian rotua Nettopaino: 100 g.
Iberialainen Cebo Kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko viipaloitu pala - Viipaloitu

Iberialainen Cebo Kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko viipaloitu pala - Viipaloitu

Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsymisprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisissa Brisa-sioissa kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, kontrolloidussa lämpötilassa, 3º - 5º Celsius-asteessa, ja suhteellisessa kosteudessa 75% - 85%. Rotu: 50% Iberialainen Ravinto: Kenttäruokinta Etiketti: Vihreä Energiapitoisuus: 318 Kcal / 1323 KJ Rasvat: 22.1 g Tyydyttyneet rasvat: 6.94 g Hiilihydraatit: < 0,9 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.22 g
Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Iberialainen Tamme-kinkku "50% Iberialainen Rotu" (koko pala käsin viipaloitu - Viipaloitu

Tuote on valmistettu aikuisten sikojen etupäästä, joka on käynyt läpi suolaus- ja kypsymisprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-siat erottuvat selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, erityisesti Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät suolakaapissa yhden päivän jokaiselta tuoreen palan kilolta, hallitussa lämpötilassa, joka on 3º - 5º Celsius-asteen välillä, ja suhteellisessa kosteudessa, joka on 75% - 85%. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Bellota Etiketti: Punainen Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701 KJ Rasvat: 32.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: 1.0 g Sokerit: 0.5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g
Iberialainen Tammi-kinkku "100% Iberialainen Rotu" (Koko pala viipaloitu veitsellä - Viipaleet)

Iberialainen Tammi-kinkku "100% Iberialainen Rotu" (Koko pala viipaloitu veitsellä - Viipaleet)

Tuote, joka on valmistettu aikuisten sikojen etujäsenestä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin. Tuote, joka on valmistettu aikuisten sikojen etujäsenestä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, joka on kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Ne pysyvät kypsymiskammiossa. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Tammenterho Etiketti: Musta Energiapitoisuus: 409.9 Kcal / 1701.7 KJ Rasvat: 26.3 g Tyydyttyneet rasvat: 9.7 g Hiilihydraatit: < 0,6 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 28.8 g Suola: 3.6 g
Iberialainen Tammi-Kinkku "50% Iberialainen Rotu" (Koko pala käsin viipaloitu - Viipaleet)

Iberialainen Tammi-Kinkku "50% Iberialainen Rotu" (Koko pala käsin viipaloitu - Viipaleet)

Tuote, joka on valmistettu aikuisten sikojen etujäsenestä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin. Tuote, joka on valmistettu aikuisten sikojen etujäsenestä (mukaan lukien jalka ja luu), joka on käynyt läpi asianmukaisen suolaus- ja kypsytysprosessin. Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet Iberialaiset Brisa-siat omaavat erityisiä ominaisuuksia, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta. Suolausprosessi Iberialaisilla Brisa-sioilla kaikki palat peitetään merisuolalla, jotta kuivuminen ja säilyminen edistyvät, mikä puolestaan edistää kypsytettyjen tuotteiden tyypillisten värien ja aromien kehittymistä. Rotu: 50% Iberico Ravinto: Tammi Etiketti: Punainen Energiapitoisuus: 335 Kcal / 1394 KJ Rasvat: 22.2 g Tyydyttyneet rasvat: 6.53 g Hiilihydraatit: < 0,5 g Sokerit: < 0,5 g Proteiinit: 33.2 g Suola: 10.35 g
Pecan pienet palat

Pecan pienet palat

Pekaanin kaupallistaminen Tarjoamme teille parasta pekaanipähkinää Euroopasta, täysin jäljitettävissä. Tarjoamme tuotteitamme sekä kuorittuna että jyvinä eri muodoissa, ja voimme taata toimitusten jatkuvuuden ympäri vuoden erittäin kilpailukykyiseen hintaan, sillä vältämme korkeita kuljetuskustannuksia ja suurta hiilijalanjälkeä, joita muiden mantereiden tuonnit aiheuttavat.
Pecan-palat

Pecan-palat

Pekaanipähkinän palat. eri kokoja ja muotoja Kuvaus: Keskikokoiset pekaanipähkinän palat, täydellisiä leivontaan tai lisättäväksi muroihin ja jogurtteihin. Erinomainen valinta terveelliseen ruokavalioon
Lustre’s - Koristelu ja lisäosat

Lustre’s - Koristelu ja lisäosat

Lustreja on saatavilla laajassa värivalikoimassa, joka vaihtelee hopeasta harmaan, sinisen ja vihreän kautta. Polttolämpötila on 800 celsiusastetta.
Mikrograanulit - Koristeet ja lisäosat

Mikrograanulit - Koristeet ja lisäosat

Eri ulkonäköjen ja pehmeyksien lasuurit, jotka on muutettu mikrosfääreiksi, joita voidaan kuivana levittää ja siten saavuttaa erilaisia esteettisiä ulkonäköjä rivenillä. Niillä on korkea virtaavuus ja suuri mahdollisuus värjätä yksinkertaisella pinnoitteella.
Hopea - Koristeet ja lisäosat

Hopea - Koristeet ja lisäosat

Kirkas hopeapasta, joka levitetään vitrified-pintojen, kuten posliinin, saven ja lasitetun laatan, päälle silkkipainomenetelmillä. Saatavilla on erilaisia puhtausasteita markkinoiden moninaisten tarpeiden tyydyttämiseksi. Polttolämpötilat vaihtelevat 740:stä 850 asteeseen celsius.
Graniitti - Koristeet ja lisäosat

Graniitti - Koristeet ja lisäosat

Vitrifioitu materiaali, joka on tarkoitettu suurille kuiville sovelluksille. Saatavilla on erilaisia tekstuureja ja värejä: matta, läpinäkyvä, silkkinen ja opaalinen. Eri vitrifioituja materiaaleja on saatavilla eri partikkelikokoina, ja niitä voidaan käyttää erilaisilla sovellusteknologioilla.
DLyte 10 - Suunniteltu yrityksille, jotka käsittelevät metallia ja seoksia pienessä mittakaavassa

DLyte 10 - Suunniteltu yrityksille, jotka käsittelevät metallia ja seoksia pienessä mittakaavassa

DLyte10 on toiseksi suurin kompakti elektropolishointikone, joka on saatavilla metallin ja seososien hiomiseen ja kiillotukseen. Tämä tuotesarja on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat pienten tai keskikokoisten metalliosien tuotantoa. Koneessa on tärinänvaimennustuki ja pidin, joka on suunniteltu tukemaan sormipidikkeitä, tankoja, kruunuja, lisävarusteita, jousia ja johtoja. Sarja on saatavilla kolmessa mallissa, jotka on mainittu kapasiteetin nousevassa järjestyksessä: DLyte1, DLyte10, DLyte100, ja se on suunniteltu hammaslääketieteen, terveydenhuollon ja teollisuuden aloille.
DLyte 1 - Suunniteltu yrityksille, jotka käsittelevät metallia ja seoksia pienessä mittakaavassa

DLyte 1 - Suunniteltu yrityksille, jotka käsittelevät metallia ja seoksia pienessä mittakaavassa

DLyte1 on pienin kompakti elektropolishointikone metallin ja seososien hiomiseen ja kiillottamiseen. Tämä tuotesarja on suunniteltu yrityksille, jotka tarvitsevat pienimuotoisten metalliosien tuotantoa. Koneessa on tärinänvaimennustuki ja pidin, joka on suunniteltu tukemaan sormipidikkeitä, tankoja, kruunuja, lisävarusteita, jousia ja johtoja. Sarja on saatavilla kolmessa mallissa, jotka on mainittu kapasiteetin nousevassa järjestyksessä: DLyte1, DLyte10, DLyte100, ja ne on suunniteltu hammaslääketieteen, terveydenhuollon ja teollisuuden aloille.