Herkkua kahdelle, nämä maukkaat kanaraviolit on huolellisesti valmistettu Provencen yrteillä maustetulla tomaattikastikkeella, täydelliseksi ja herkulliseksi ateriaksi.
Jogurtti-jäätelö on ehdoton. Makea ja hieman hapokas, se yhdistyy upeasti sekä muiden sorbettien että kokonaisien tuoreiden hedelmien, kastikkeiden tai jopa keksejen kanssa.
Jäätelömme ja sorbettimme valmistetaan työpajassamme alkuperäisten reseptiemme mukaan käyttäen yksinomaan jalostettuja ja valikoituja raaka-aineita. Emme käytä väriaineita tai makuaineita. Löydät siis jäätelöistämme ja sorbeteistamme sen maun, mitä ne sisältävät.
Hyvien jäätelöiden ja sorbettien tekeminen on yksinkertaista. Riittää, että keksit hyviä reseptejä, käytät aitoja ja laadukkaita raaka-aineita ja laitat siihen paljon intohimoa!
Ravintoarvot 100g kohden: Energia 950kJ / 226kcal, Rasvat 6,5g, Joista tyydyttyneet rasvahapot 4,6g, Hiilihydraatit 44g, Joista sokerit 36g, Proteiinit 0,8g, Suola 0,02g
Pakkaus: 0,6L purkki
Parasta ennen: 12 kuukautta
Makea, raikas ja kukkainen cocktail.
Ainesosat:
Ranskalainen gini, villi sambucuslikööri, luomusitruunamehu, puristettu kurkku ja tuore minttu.
(servi jäähdytettynä)
Koot: 1 litra (10 cocktailia) ja 50 cl (5 cocktailia)
Huomio: Liiallinen alkoholin käyttö on vaarallista terveydelle.
Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.