Nauttikaa yhdessä tästä herkullisesta Rougailista Montbéliard-makkaroiden ja Réunionin L’Oiseau-chilin kanssa. Inspiroituneena parhaista panimoista, tämä resepti on ilman väriaineita, keinotekoisia makuja tai säilöntäaineita.
Pekmez on orgaaninen siirappi, joka on valmistettu mehusta ilman sokerin tai veden lisäämistä. Se tarjoaa luonnollista makeutta ja sisältää vitamiineja ja mikroelementtejä.
Nettopaino: 250 g
Energiasisältö per 100 g: 320 kcal
Säilyvyys: 24 kuukautta
Tämä seos tekee vehnäpannukakkujen valmistamisesta nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain sekoittaa jauho veteen. Kylmäjauhamisteknologia (t < 40°C) mahdollistaa useimpien vitamiinien ja mineraalien säilyttämisen.
Paino: 500 g
Kun et voi käyttää sekuntiakaan, ei ole aikaa seistä hellan äärellä. Tässä tapauksessa TM "TERRA" tulee apuun. Monipuolinen valikoima pikakaurapuuroja auttaa monipuolistamaan aamiaisia, nauttimaan täyttävästä lounaasta ja herkullisesta illallisesta. Keltainen hernepuuro sianlihalla ansaitsee erityistä huomiota.
Kokoslastuja käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa. Niitä lisätään erilaisiin kakkuihin, makeisiin pulliin ja leivonnaisiin, sekä herkullisena täytteenä että kauniina koristeluna valmiille tuotteille. Kokoslastuja käytetään myös suklaaherkkujen, energiapatukoiden, jäätelökuorrutteen, näkkileipien, rapeiden keksejen, mysliin, makeisten ja monien muiden jälkiruokien päällysteenä.
Käyttö
Jälkiruoat, leivonnaiset, keksit, kaikki leipomotuotteet, kastikkeet, liha- ja kalaruoat.
Maku
Herkullinen, makea kookoksen tuoksu
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 5,0
Rasvat (g / 100g)… 50
Hiilihydraatit (g / 100g)… 12
Energia-arvo (kcal / 100g)…520
Kuivattujen porkkanasuikaleiden käyttö on erinomainen apu niille, joilla ei ole liikaa aikaa ruoanlaittoon. Kun tämä tuote on käsillä, ruoanlaiton nopeus kasvaa merkittävästi. Loppujen lopuksi juureksia ei tarvitse pestä, kuoria, raastaa tai pilkkoa. Riittää, että liotat porkkanasuikaleet nesteessä. Maidossa palautettuna ne muuttuvat herkulliseksi piirakkatäytteeksi tai vitamiinipohjaksi salaatille. Niitä voi lisätä paistoksiin, liemiin ja pääruokiin.
Käyttö
Keittoihin, kastikkeisiin, marinadeihin, liharuokiin, linturuokiin ja riistaruokiin.
Maku
Makeahko
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 9,5
Rasvat (g / 100g)… 0,5
Hiilihydraatit (g / 100g)… 49
Energiarvo (kcal / 100g)… 240
Tämä solanaceae-marja tuli Eurooppaan Persiasta, ja käännösvaikeuksien vuoksi sitä kutsuttiin usein hulluksi omenaksi. Munakoiso tuli Venäjälle Kaukasukselta, minkä vuoksi sillä oli pitkään lempinimi "armenialainen kurkku". Oikein kuivatulla munakoisolla on kirkas aromi ja sienten maku. Tämä ominaisuus tekee siitä välttämättömän komponentin pataruokien tai minkä tahansa paistoksen valmistuksessa.
Käyttö
Keitot, kastikkeet, marinadit, lihasta, siipikarjasta ja riistasta valmistetut ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas, pippurinen
Ravintoarvo 100 g:aa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 1,0
Hiilihydraatit (g / 100g)… 43
Energia-arvo (kcal / 100g)… 230
Meksikolaiset uskovat, että pippuri auttaa mieltä kirkastumaan, he sanovat, että pippuria syömällä voi tuntea pään eristyksissä kehosta. Jauhettu punainen pippuri (Chile) - omaa kaikki kuuman chilipippurin ominaisuudet ja maun, mutta on paljon kätevämpää käyttää hienon fraktion ansiosta.
Käyttö
Salaateissa, kastikkeissa, keitoissa, liharuokissa, siipikarjaruoissa, pastassa, riisissä, kalassa, vihanneksissa.
Maku
Polttava terävä
Ravintoarvo 100 g:lla.
Proteiinit (g / 100g)… 13
Rasvat (g / 100g)… 14
Hiilihydraatit (g / 100g)… 15
Energiarvo (kcal / 100g)… 240