Tuotteet hakusanalla paras anal strapon (3)

CHORIZO ÖLJYSSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET

CHORIZO ÖLJYSSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET

CHORIZO ÖLISSÄ 750GR - KÄSITELLYT TUOTTEET Viite: 4000 PAINO: 750gr
Iberialainen Tammi-Loin 50% Iberialainen Rotu - LOINIT JA KUIVATTU LIHA

Iberialainen Tammi-Loin 50% Iberialainen Rotu - LOINIT JA KUIVATTU LIHA

Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu 3-4 kuukautta tammenterhoilla, ruohoilla ja oljilla. Se valmistetaan käsityönä D.O. Pimentón de la Verasta (Cáceres), ja se on myös maustettu luonnollisilla mausteilla ilman säilöntäaineita, suolaa, valkosipulia ja oreganoa. Sen erinomainen tuoksu ja aromi ovat huomattavia. Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja naudan luonnollinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Vähintään 5-6 kuukauden kypsytyksellä se erottuu erinomaisella tuoksullaan ja aromillaan. Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet.
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Liha tuotteet

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Liha tuotteet

Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Chorizo Sarta Ibérico Extra. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Iberialaiset Brisa -siat Iberialaiset Brisa -siat omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat yksilöitä, joilla on geneettinen historia, ja niiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, joka on kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta. Käytetyt käsittelyt Iberialaisissa Brisa -tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset siat Energia-arvo: 390 Kcal / 1619 KJ Rasvat: 31 g Tyydyttyneet rasvat: 11 g Hiilihydraatit: 1.5 g Sokerit: 1.5 g Proteiinit: 26 g Suola: 2.6 g