Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu 3-4 kuukautta tammenterhoilla, ruohoilla ja oljilla. Se valmistetaan käsityönä D.O. Pimentón de la Verasta (Cáceres), ja se on myös maustettu luonnollisilla mausteilla ilman säilöntäaineita, suolaa, valkosipulia ja oreganoa. Sen erinomainen tuoksu ja aromi ovat huomattavia.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja naudan luonnollinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Vähintään 5-6 kuukauden kypsytyksellä se erottuu erinomaisella tuoksullaan ja aromillaan.
Ainesosat: Iberialaisen tammenterhopossun lapa, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet.
Tuote on valmistettu huolellisesti valitusta jauhetusta / paloitetusta lihasta, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja muita mausteita, ja se on meidän Chorizo Sarta Ibérico Extra. Tämä on todellinen herkku makunystyröille, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.
Iberialaiset Brisa -siat
Iberialaiset Brisa -siat omaavat erityisiä piirteitä, jotka erottavat ne selvästi muista, ja tuloksena on korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat yksilöitä, joilla on geneettinen historia, ja niiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, joka on kotoisin Espanjan kuuluisista dehesas-alueista, pääasiassa Salamancasta.
Käytetyt käsittelyt
Iberialaisissa Brisa -tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset siat
Energia-arvo: 390 Kcal / 1619 KJ
Rasvat: 31 g
Tyydyttyneet rasvat: 11 g
Hiilihydraatit: 1.5 g
Sokerit: 1.5 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 2.6 g