Tuotteet hakusanalla paras paavin hengitys (6)

Veljeskunnat

Veljeskunnat

Kommentti AOC Lussac-Saint-Émilionin alue ulottuu Saint-Émilionin mäen pohjoispuolelle. Se hyötyy viinille suotuisasta mikroilmastosta, jossa on kohtuullinen sademäärä ja lämpimiä lämpötiloja kesällä. Lussacissa viinitarhat vaihtelevat laaksoista tasangoille, muodostaen etelään avautuvan amfiteatterin. Tämä asettelu edistää luonnollista salaojitusta. Maaperä on pääasiassa savi-kalkkikivistä. Maistelu Tämä kirkkaan punainen viini ilmaisee herkullisia ja intensiivisiä aromeja, joissa on punaisia hedelmiä (mansikka, vadelma, kirsikka), joita tukevat lakritsin, nahan, luumun tai mausteiden vivahteet. Suussa se on elegantti ja rakenteellinen, samettinen ja runsas, voimakkaalla ja monimutkaisella luonteella. Alkoholi: 14% vol. Rypäleet: Merlot (75%), Cabernet Franc (20%), Cabernet Sauvignon (5%) Tuottaja: Marque AG Vins Muodot ja pakkaukset: Pullo (75cl) - 6 kappaleen laatikko - 2022
KÄSITYÖ OLUT "LA GRIHETE" - LIUOKSET

KÄSITYÖ OLUT "LA GRIHETE" - LIUOKSET

Tuore pastöroimaton olut, joka on valmistettu perinteisiä menetelmiä käyttäen, tuote, joka herättää alkuperäiset maut.
IGP - VALKOVIINI

IGP - VALKOVIINI

COTEAUX DE TANNAY 13,00% 75 cl 2015
Deodorantti - BRUT

Deodorantti - BRUT

1404 ORIGINAL 200ML UAN:3014230021404
Luomuviini - Rosé

Luomuviini - Rosé

Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Luomu roséviini Rypälelajit Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% ja Grenache 10%. Maistelu Maku on voimakas ja monimutkainen. - Tekstuuri: ilmeikäs ja lämmin. - Aromit: melon, viiniköynnöksen persikka ja tuoreet punaiset hedelmät. - Jälkimaku: crescendo greippin ja ohrasokerin sävyissä, kauniilla elinvoimalla. Ruokapariin: - Hummaa Armorican-kastikkeella. - Paistettuja kampasimpukoita sitruunakastikkeella. - Viipaloitua ankkaa karpalokastikkeella. - Japanilainen keittiö. - Punaisen hedelmän charlotte.
VIN IGP MEDITERRANEE ROOSA 'BRISE MARINE' - LIUOKSET

VIN IGP MEDITERRANEE ROOSA 'BRISE MARINE' - LIUOKSET

Legenda kertoo, että foinikialaiset alukset, joita kuljettivat säännölliset "Merituulet", saapuivat Välimeren rannikolle 600-luvulla eKr. He toivat mukanaan viininviljelyn ja viininvalmistuksen taidon. Tarjoillaan viileänä (noin 6–8 °C) päivittäisten aterioiden yhteydessä ystävien kanssa, grilliruokien ja suurten kesäsalaattien kera. Hedelmällinen ja raikas, rosé on tosiaan ensisijaisesti ihanteellinen aperitiiviksi, mutta ei ole kysymys sen tarjoamisesta sipsien tai maapähkinöiden kanssa! Antaaksesi luonteen aperitiiveillesi, yhdistä kuiva viini kalalevitteen, katkarapujen majoneesilla, tapenaden tai chorizon kanssa, mikä luo täydentävyyttä näiden ruokien rasvaiselle puolelle. Merituotteet ja jodioidut maut sopivat myös erittäin hyvin kuivimpien roséiden kanssa.