Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Vegaaninen paprika on 100 % kasviperäinen tuote, joka perustuu vihanneksiin ja hirssiin. Luonnollisten mausteiden lisääminen korostaa sen herkullista makua. Täydellinen voileipiin, paahtoleipään, tuoreisiin sämpylöihin tai muihin suosikkileipiin. Luonnolliset mausteet, seesami & nbsp; <strong> Ravintoarvot 100g:ssa </strong> Energiasisältö 760KJ/182kcal, rasva 5.1g, tyydyttyneet rasvahapot 0.4g, hiilihydraatit 9.1g, joista sokerit 1.6g, proteiini 3.6g, suola 2.8g, kuitu 0.9g & nBSP; <strong> Käyttö </strong> Paprika on loistava lisä voileipiin, paahtoleipään ja kaikenlaisiin leipiin. Avattu tuote säilytetään jääkaapissa ja käytetään 48 tunnin kuluessa.
Ruskea riisi on täysjyväviljaa Oiza Sativa -kasvista, josta suosittu valkoinen riisi tulee. Ruskea riisi puhdistetaan, jolloin ulkoiset syömäkelvottomat kuoret poistuvat, mutta vaa'at, leseet ja alkio jäävät koskemattomiksi. Ruskean riisin maku on hienovaraisesti pähkinäinen, se on hieman kovempaa kuin valkoinen riisi, sitä keitetään pidempään, mutta se sisältää myös paljon enemmän terveellisiä ominaisuuksia kuin puhdistettu valkoinen riisi. Ruskeassa riisissä on enemmän vitamiineja ja mineraaleja, se sisältää kuitupitoisia leseitä, sillä on alhaisempi glykeeminen indeksi ja se jäätyy hitaammin. Siksi se on ihanteellinen ihmisille, jotka huolehtivat linjastaan. Se sisältää ensisijaisesti: fosforia, joka on tarpeen luiden ja hampaiden rakentamiseen, kaliumia, joka on vastuussa sydämen normaalista toiminnasta, magnesiumia, joka suojaa meitä stressiltä, rautaa, joka on välttämätöntä soluhengitykselle, ja kuparia, joka vaikuttaa esimerkiksi ihon ja hiusten kuntoon.
Bioagavesiirappi Bright on luonnontuote ekologisista kasveista. Agavea on viljelty satojen vuosien ajan, pääasiassa Etelä- ja Keski-Amerikassa. Siinä on lihavia ja paksuja lehtiä, jotka ovat järjestäytyneet ruusukkeeksi ja peitetty terävillä piikeillä. Kevyt agave tulisi olla vaihtoehto valkoiselle sokerille ja hunajalle. Maku on herkempi kuin hunajassa. Agavesiirappi on lähes 1,5 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri. Kevyen agavesiirapin maku on hienovaraisempi ja neutraalimpi kuin tumman siirapin kevyt karamellimaku. Agave on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine puolikiteisessä muodossa. Vegaanit käyttävät sitä mielellään hunajan korvikkeena. Siinä on alhaisempi glykeeminen indeksi kuin hunajassa ja laaja kulinaarinen käyttö. 15% RWS*Rasva: 0 g - 0% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot: 0 g - 0% Hiilihydraatit: 71 g - 27%, mukaan lukien sokeri: 69 g - 77% Kuitu: 5,8 g - 0 g - 0% Suola: 0,05 g - 1%*Viite ravintoarvo