Tattaririisi valmistuu kuorituista tavallisen tattarin siemenistä. Paahdetuilla tattaririisin jyvillä on tyypillinen tummanruskea sävy, joka on seurausta lämpökäsittelystä. Paahdettu tattaririisi on vähemmän arvokasta kuin paahdamaton, mutta sen maku on voimakkaampi.
Tattaririisi on arvokas ravintoaineiden ja ravintoaineiden lähde. Erityisen tärkeitä ovat proteiinit, polyfenolit, polysakkaridit ja mineraalit.
Tattari sisältää runsaasti mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja vitamiineja.
Se voi olla itsenäinen ruokalaji, lisä lihoille tai vihanneksille, tai se voi olla perusta lounaalle tai illalliselle.
Paahdettu tattaririisi ja paahdettu tattaririisi tarkoittavat samaa. Molemmat riisit käyvät läpi lämpökäsittelyn.
Yrityksemme iloitsee voidessaan tarjota tuotteen Kuorittu Herne Puolikkaat, joka kuuluu tuotteiden valikoimaan, joka on suunnattu tukkukaupoille ja jakeluketjuille, jotka palvelevat Horeca-sektoria. Tuotteemme puhdistetaan ja pakataan omassa tehtaassamme, ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden laatuun.
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka edistää ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksisiä vaikutuksia. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin voileipätahnoihin, keittoihin tai salaatteihin.