Zuccaru Figues Timut -sabayon
Resepti 4 hengelle
● 6 kananmunan keltuaista
● 100 g Sucre U Zuccaru Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà!
● 8 mustaviikuna
● 6 ruokalusikallista Korsika Muscatia
Laita kananmunan keltuaiset, Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà! sekä 4 ruokalusikallista Korsika Muscatia kulhoon, kiehuvan veden ylle.
Vatkaa seosta 5 minuutin ajan vesihauteessa, kunnes sabayon paksuuntuu.
Lisää loput Muscatista.
Aseta viikunan neljännekset annosastioihin. Lisää sabayon päälle.
Ripottele päälle Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà!
Karamellisoi kaasupolttimella ja nauti!