Tuotteet hakusanalla parmesanin rintama (2)

Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juustoanalyysi, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustoalternatiivi, on juustotuote, jossa kaikki tai osa maidon rasvasta on korvattu kasvirasvalla. Juustoanalyysin valmistusprosessi on samanlainen kuin tavallisen juuston, ja sitä valitaan usein kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Foodcom S.A.:n tarjoama juustoanalyysi erottuu pehmeästä koostumuksestaan, hyvästä elastisuudestaan, homogeenisesta sulamisesta, venymisominaisuuksistaan sekä helppoudestaan raastaa ja leikata. Sen säilyvyysaika on 3, 6 tai 12 kuukautta. Foodcom S.A. toimittaa juustoanalyysiä 1 kg:n paloissa tai raastettuna ja pakattuna 1 tai 2 kg:n pusseihin. Erinomaisen sulamisominaisuutensa vuoksi juustoanalyysiä käytetään yleisesti pizzajuuston ja täytteiden korvikkeena, koska se muistuttaa mozzarella-juustoa. Sitä voidaan myös käyttää juustotyypin tuotteissa, jotka vaativat alhaisempaa rasva- ja suolapitoisuutta.
Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juuston analogi (tunnetaan myös keinotekoisena juustona tai juustoalternatiivina) on juustotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu kasvirasvalla. Kun täysrasvainen maito on vaihdettu, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samoja kuin tavallisessa juustonvalmistuksessa. Analogista juustoa valitaan yleensä kustannustehokkuuden ja tuotannon helppouden vuoksi. Tuote vaihtelee suuresti koostumukseltaan, ja siksi se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.