Tuotteet hakusanalla parmesanin rintama (14)

Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koosta. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia myös yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juustoanalyysi, joka tunnetaan myös nimellä jäljitelmäjuusto tai juustoalternatiivi, on juustotuote, jossa kaikki tai osa maidon rasvasta on korvattu kasvirasvalla. Juustoanalyysin valmistusprosessi on samanlainen kuin tavallisen juuston, ja sitä valitaan usein kustannustehokkuuden ja helpon tuotannon vuoksi. Foodcom S.A.:n tarjoama juustoanalyysi erottuu pehmeästä koostumuksestaan, hyvästä elastisuudestaan, homogeenisesta sulamisesta, venymisominaisuuksistaan sekä helppoudestaan raastaa ja leikata. Sen säilyvyysaika on 3, 6 tai 12 kuukautta. Foodcom S.A. toimittaa juustoanalyysiä 1 kg:n paloissa tai raastettuna ja pakattuna 1 tai 2 kg:n pusseihin. Erinomaisen sulamisominaisuutensa vuoksi juustoanalyysiä käytetään yleisesti pizzajuuston ja täytteiden korvikkeena, koska se muistuttaa mozzarella-juustoa. Sitä voidaan myös käyttää juustotyypin tuotteissa, jotka vaativat alhaisempaa rasva- ja suolapitoisuutta.
Persilja

Persilja

Persilja
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Parsakaali

Parsakaali

Parsakaali eri paloina Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina. Tarjoamme seuraavan valikoiman: valkoinen/vihreä erilaisia pituuksia ja halkaisijoita Varsia Paloja ilman kärkiä (keskipalat) Paloja kärjillä (kärjet & palat) Kärjet
Persilja

Persilja

Puolan tuontiyritykset ja tuoreiden vihannesten jakelijat Tarjoamme jokaisen tuotteen ekologisessa ja perinteisessä versiossa
Raastettu Emmental

Raastettu Emmental

sachet 1kg
Makaroni/Pasta

Makaroni/Pasta

Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.
Savustettu letitetty juusto

Savustettu letitetty juusto

Savustettu juustoletti
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koostaaan. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Juustoanalogi

Juustoanalogi

Juuston analogi (tunnetaan myös keinotekoisena juustona tai juustoalternatiivina) on juustotuote, jossa maidon rasva on osittain tai kokonaan korvattu kasvirasvalla. Kun täysrasvainen maito on vaihdettu, tuotetta kutsutaan myös "vegaaniseksi juustoksi". Muut tuotantostandardit ovat samoja kuin tavallisessa juustonvalmistuksessa. Analogista juustoa valitaan yleensä kustannustehokkuuden ja tuotannon helppouden vuoksi. Tuote vaihtelee suuresti koostumukseltaan, ja siksi se soveltuu moniin käyttötarkoituksiin.
Pihvikappale

Pihvikappale

Steak Cut -pussi 2,5 kg