FRDP valitsee öljyssä paistamiseen soveltuvia luomuperunalaatuja tarjotakseen rapeita ja kermaisia "ranskalaisia perunoita". Kun luomuperunat saapuvat tehtaalle, ne pestään, leikataan, kuivataan, esipaistetaan luomuvihannesöljyssä, valutetaan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomuperuna ja auringonkukkaöljy: 100%
Energia yhteensä: 115 kJ 486 Kcal
Ravintokuitu: 2,7 g
Proteiinit: 2,1 g
Suola: 0,05 g
Perunat ovat yksi maailman eniten kulutetuista elintarvikkeista ja ne ovat olennainen osa ravintoa monissa kulttuureissa.
Perunantuottajien verkosto on laaja, ja yhteistyömme perunapakkausasemien kanssa mahdollistaa meille oikean valikoiman tekemisen vientiperunoille eri kohteisiin.
Tuotetyyppi: Peruna
Tyyppi: Peruna
Tyyli: Tuore
Viljelytyyppi: Yleinen
Muoto: Pitkä
Kypsyys: 100% kypsä
Koko (cm): 7
Paino (kg): 0.35
Väri: kultainen keltainen
Vakiopommit, joiden laatu on tasainen, täyttävät vaativimpien asiakkaidesi odotukset. Aina erittäin arvostettu, erityisesti pikaruokaravintoloissa.
Mitat: 5 X 2.500g
Ne ovat rikkaita C-vitamiinista, joka on antioksidantti. Perunat olivat aikaisemmin elintärkeä ravintolähde, koska C-vitamiini ehkäisi skorbuttia. Toinen tärkeä ravintoaine perunoissa on kalium, elektrolyytti, joka tukee sydämemme, lihastemme ja hermostomme toimintaa.
Imuuppopaisto tarkoittaa raaka-aineiden kuivattamista ja paistamista suljetussa, tyhjiössä.
Tämä paistotapa mahdollistaa raaka-aineiden alkuperäisen värin säilyttämisen ja tuottaa suussa erittäin miellyttävän tunteen.
Perinteinen korkean lämpötilan paisto tapahtuu 160–185 °C:ssa.
Jos tärkkelyspitoisia elintarvikkeita paistetaan tai kypsennetään korkeassa lämpötilassa (yleensä yli 120 °C), kuten leipä, bataatti, taro, peruna jne., syntyy suuri määrä "akryyliamidia", joka on kemikaali, jonka on osoitettu vaikuttavan haitallisesti ihmisiin eläinkokeissa.
Tyhjössä suoritettu paisto mahdollistaa huomattavasti alhaisemman paistolämpötilan, 90–110 °C.
Tyhjössä veden kiehumispiste laskee, ja öljyä käytetään lämmönsiirtovälineenä, jotta raaka-aineen vesipitoisuus voi haihtua, mikä mahdollistaa paiston ja kuivauksen, sekä tekee ruoan rakenteesta rapean.
Iho: Keltainen
Mukulakset: Suuret, Pitkänsoikeat
Liha: Vaaleankeltainen
Kuivapitoisuus: Hyvä
Kypsennystyyppi: BC (= melko kiinteästä jauhoiseksi kypsennykseksi)
10kgs/laatikko,
b) 20kgs/laatikko;
c) 10kgs/verkko pussi,
d) 20kgs/verkko pussi
Toimituskyky: 100 tonnia/kuukausi
Lastausportti: Minä käytän
Toimitusaika: 14 päivää vahvistuksesta
Valmiiksi syötäville tuotteille korkean proteiinipitoisuuden välipalat ovat erinomaisia ruokavalion alkupaloja samalla kun ne lisäävät proteiinin saantia. Suolaisia välipaloja ajatellen nämä mukaan otettavat proteiinivälipalat sopivat täydellisesti ruokavalioon tai ohjelmaan, jossa on vähennetty sokerin ja rasvan saantia.
Peruna on tärkkelyspitoista ruokaa, Solanum tuberosum -kasvin mukula ja juurikasvi, joka on kotoisin Amerikasta. Kasvi on monivuotinen yöshade-perheeseen (Solanaceae) kuuluva. Villiperunoita esiintyy Yhdysvaltojen eteläosista aina Etelä-Chileen.
Perhe: Solanaceae
Kunta: Plantae
Perunoita toimittaa G. Sevenhuysen V.O.F. ympäri vuoden tuoremarkkinoille ja teollisuuteen. Toimitamme sekä punaisia että keltaisia kuorilajikkeita kaikissa tarvittavissa pakkauksissa ja ko'oissa.