FRDP valitsee öljyssä paistamiseen soveltuvia luomuperunalaatuja tarjotakseen rapeita ja kermaisia "ranskalaisia perunoita". Kun luomuperunat saapuvat tehtaalle, ne pestään, leikataan, kuivataan, esipaistetaan luomuvihannesöljyssä, valutetaan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomuperuna ja auringonkukkaöljy: 100%
Energia yhteensä: 115 kJ 486 Kcal
Ravintokuitu: 2,7 g
Proteiinit: 2,1 g
Suola: 0,05 g
Peruna, latinankieliseltä nimeltään Solanum Tberosum, on syötävä mukula, joka kuuluu yöshadeihin. Sadonkorjuun jälkeen tuoreet perunat pestään, kuoritaan, leikataan, blansseerataan ja pilkotaan ennen kuin ne pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomuperuna: 100%
Energia yhteensä: 66 Kcal 280 kJ
Ravintokuitu: 1,9 g
Proteiinit: 1,6 g
Suola: Jälkiä