Iho: Punainen
Mukulakset: Suuret, Pitkänsoikeat
Liha: Vaaleankeltainen
Kuivapitoisuus: Hyvä
Kypsennystyyppi: BC (= melko kiinteä jauhomaiseksi kypsennykseksi)
Iho: Punainen
Mukulakartulot: Suuret, Soikeat tai pyöreät-soikeat
Liha: Valkoinen
Kuivapitoisuus: Keskitaso
Kypsennystyyppi: B (= melko kiinteä kypsennys)
Iho: Keltainen
Mukulakset: Suuret, Pitkänsoikeat
Liha: Vaaleankeltainen
Kuivapitoisuus: Hyvä
Kypsennystyyppi: BC (= melko kiinteästä jauhoiseksi kypsennykseksi)
Kuori: Keltainen
Mukulakartat: Suuret, Soikeat tai pitkänsoikeat
Liha: Melko Keltainen
Kuivapitoisuus: Hyvä
Kypsennystyyppi: B (= melko kiinteä keitto)
Kuori: Punainen
Mukulakartulot: Suuret, Pitkänomaiset
Liha: Melko Keltainen
Kuivapitoisuus: Matala
Kypsennystyyppi: AB (= kiinteästä melko kiinteään kypsennykseen)