Rennot pähkinät ovat saaneet nimensä erityisestä muodosta, joka muistuttaa munuaista. Toisin kuin muut pähkinät, ne erottuvat makeudellaan ja selkeällä pehmeydellään. Cashew-pähkinätaikina, yksinkertaisen koostumuksensa ansiosta, pystyy tarjoamaan useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja ihmiskeholle. Terveet tyydyttymättömät rasvahapot ansaitsevat erityistä huomiota. Lisäksi cashew-pähkinät tarjoavat meille annoksen tarvittavia vitamiineja: A, D, E ja K, sekä mineraaleja kuten: kalsium, fosfori, kalium, kupari ja rauta. Cashew-pähkinät eivät ole vain erinomainen energian, vitamiinien ja mineraalien lähde, vaan myös proteiinia. Siksi ne voivat osoittautua arvokkaaksi lisäykseksi niiden ruokavalioon, jotka luopuvat päivittäin lihasta ja eläinperäisistä tuotteista. Sitä voidaan käyttää menestyksekkäästi kastikkeissa ja salaattikastikkeissa sekä kuivassa aasialaisessa ruoanlaitossa.
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka parantaa ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksistä vaikutusta. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin levitteisiin, keittoihin tai salaatteihin.
Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g valmistetaan aidon ligurialaisen reseptin mukaan. Se sisältää nimittäin extra virgin -oliiviöljyä, Liguriassa kasvatettua basilikaa (Basilico Genovese DOP), pinjansiemeniä, valkosipulia ja Grana Padanoa.
Kotitekoiseen pestoon verrattuna lisätään vain sitruunahappoa (hapontajaa) ja askorbiinihappoa (antioksidanttia). Ei cashew-pähkinöitä, vehnäalkioita tai muita Ligurian perinteelle vieraita ainesosia.
Calvi Genoese Basil Pesto DOP 180 g:llä on intensiivinen vihreä väri ja se erottuu raikkaasta ja hienostuneesta maustaan.
Tuotteen etiketti
Liitteistä löydät etiketin ravintotietoineen ja muita tietoja tuotteesta.
Koodi: PESTO 180
Korkealaatuista kuivattua Galega-yrttiä tukkumyyntiin
Yrtti (lat. Herba galegae) on käytössä hoitotarkoituksiin. Kasvin maanpäällinen osa kerätään, kukkivien kasvien latvat, jotka ovat 20-25 cm korkeita, katkaistaan ja ne kuivataan nopeasti.
Kansanlääketieteessä käytetään diabeteksen hoitoon; myös imetyksen lisäämiseen, diureettina ja hikoilua lisäävänä aineena. Kasvi on myrkyllinen.
Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi.
Alkuperämaa - Ukraina
Tyyppi: Tavanomainen
Kasvin osa: Yrtti
Määrä: enintään 20 tonnia vuodessa
Paketti: Tarpeen mukaan
Persilja on ihanan raikasta, aromaattisen mausteista ja siinä on kevyt karvas vivahde. Persiljaa käytetään usein vain ruoan viimeistelyyn koristeena. Se on monikäyttöinen, erityisesti kotimaisessa ja ranskalaisessa keittiössä.
Persiljan aromi hurmaa raikkaalla yrttikimpulla, jossa on mausteinen, muskottipähkinämäinen vivahde. Lehdet ja varret sisältävät jopa enemmän C-vitamiinia kuin sitrushedelmät. Taboulé idästä, provencelainen pistou, frankfurtilaiset vihreät kastikkeet – entisestä yksinkertaisesta keittovihanneksesta on kehittynyt kansainvälisesti suosittu mauste.
Persilja antaa lähes kaikille suolaisille ruoille tasapainoisen perusmaun. Kylmät ruoat, kuten salaatti, munat, raaka kasvisruoka ja dippikastikkeet, jotka perustuvat raejuustoon, tuorejuustoon tai jogurttiin, saavat persiljasta mausteisen-raikkaan viimeistelyn. Mutta myös lämpimät ruoat, kuten vaaleat kastikkeet, kalat, siipikarja ja paistitäytteet antavat.
Kun et voi käyttää sekuntiakaan, ei ole aikaa seistä hellan äärellä. Tässä tapauksessa TM "TERRA" tulee apuun. Monipuolinen valikoima pikakaurapuuroja auttaa monipuolistamaan aamiaisia, nauttimaan täyttävästä lounaasta ja herkullisesta illallisesta. Keltainen hernepuuro sianlihalla ansaitsee erityistä huomiota.
Kuivatuilla tomaateilla, jotka on maustettu herkällä cashew-pähkinän ja basilikan maulla, Bio-tomaattipesto mullistaa pastaruoat, bruschettat tai pizzat. Tämä terveellinen mauste, joka on valmistettu luomuraaka-aineista, vie sinut gastronomiselle matkalle eteläiseen keittiöön. Kuivatuista tomaateista valmistettu punainen pesto on vegaaninen mauste, joka ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita.
Ainesosat: Auringonkukkaöljy*, kuivatuot tomaatit* (34%), basilika*, merisuola, cashew-pähkinät*, oliiviöljy*, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet
Tapiokatärkkelykselle on ominaista, että se lisää tuotteen viskositeettia ilman värjäämistä. Tapiokajauhon ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia perunatärkkelyksen ominaisuuksien kanssa. Sitä käytetään monissa gluteenittomissa leivontaresepteissä, jotta ruoka näyttäisi paremmalta tai saavutettaisiin kultainen kuori. Kivimyllytys mahdollistaa viljojen luonnollisen tasapainoisen koostumuksen säilyttämisen, mikä tekee glykeemisen indeksin alentamisesta mahdollista – tärkeä indikaattori niille, jotka välittävät terveydestään.
Paino: 300 g
Salvia officinalis on laajasti käytetty mausteena ruoanlaitossa. Kuivattua ruohoa lisätään keittoihin ja pääruokiin, sekä piirakoiden ja muiden kulinaaristen tuotteiden päälle, joihin kuuluvat munariisi, kaali ja liha.
Käyttö
Välipalat, pääruoat, juomat, makeat ruoat.
Maku
Mausteinen, karvas
Ravintoarvo 100 grammaa kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 11
Rasvat (g / 100g)… 13
Hiilihydraatit (g / 100g)… 61
Energia-arvo (kcal / 100g)… 410
Tuoreena leikattu, pesty ja pakastettu sadonkorjuun jälkeen. Kypsennetyille ruoille, salaateille, kastikkeille, keitoille...
Parasta käyttää kylmänä.
Sopii myös kuumiin käyttötarkoituksiin.
Paino: 50g
Hyödyt: kuumasti savustettu paprika lisää syvää ja rikasta makua kaikkiin ruokiin. Sitä voidaan käyttää makean punapaprikan sijasta, kun haluat lisätä annokseesi mausteista vivahdetta, tai cayennepippurin tai chilin sijasta. Kuumasti savustettu paprika valmistetaan kuten muutkin paprikajauheet, savustamalla, kuivaamalla ja jauhamalla paprikoita. Tämä prosessi antaa väriä ja makua. Väri voi vaihdella vaaleasta punaruskeasta tummanpunaiseksi, ja maku voi olla mitä tahansa karvaasta lämpimästä makeaan lämpimään. Käyttö: kuumasti savustettua paprikaa käytetään yleisesti ruokalajeissa, kuten gulaschissa, joka on hitaasti kypsennetty punaisen lihan pata vihannesten, sipulien, perunoiden ja kermaviilin kanssa annoksen päällä viimeistelynä. On hyvä idea lämmittää maustetta oliiviöljyssä alle minuutin ajan matalalla lämmöllä, jotta sen luonnollinen maku pääsee esiin.
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana
Prymatin jauhettu makea paprika on monikäyttöinen keittiössä – sitä voidaan käyttää liharuokiin, kastikkeisiin, raejuustoon, leikkeleisiin, salaatteihin, kalaruokiin, riisiin ja siipikarjaan. Se omaa voimakkaan, mutta samalla miellyttävän makean maun. Se antaa ruoille herkullista aromia sekä kauniin ja intensiivisen värin.
Pesto-kastike on yksi maailman tunnetuimmista kastikkeista ja se erottuu uskomattomalla basilikan maullaan.
Tämä aromaattinen kastike, joka on peräisin Genovasta, on täydellinen lisä kaikenlaisiin resepteihin, ei vain perinteiseen pastaan. Se sopii myös lihan ja kalan maustamiseen.
Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita tuotteita, kuten sitrushedelmiä, viinirypäleitä, vesimeloneja, tomaatteja, kirsikoita, viikunoita, persikoita, kurkkuja, paprikoita, kastanjoita, omenoita, nektariineja, granaattiomenia ja monia muita vihanneksia ympäri vuoden.
Yrityksellä on oma pakkaamo kylmävarastolla. Meillä on myös GLOBAL GAP- ja ISO 22000 -sertifikaatit.
munevvercelebiAThirafood.com
Luonnollinen kuiva mehiläispöly kerätään mehiläispesistämme, jotka sijaitsevat Alcudian laakson ja Sierra Madronan luonnonpuistossa. Tämä ravinto kerätään mehiläisten toimesta, jotka pölyttävät puiston erilaisia villikukkia. Tämä erityinen ravinto kuljetetaan mehiläisten takajaloissa pesiin varastoitavaksi ja myöhemmin käytettäväksi poikasten ravitsemiseen.
Se kerätään toukokuussa.
Värit vaihtelevat pääasiassa keltaisista purppuran sävyihin, voimakkaalla kukkaistuoksulla ja makealla, happamilla vivahteilla varustetulla maulla.
Se koostuu noin 45 % proteiineista, hiilihydraateista ja rasvoista, ja se on suositeltavaa:
o Auttaa toipumaan anemian, heikkouden ja masennuksen tapauksissa.
o Lisää vastustuskykyä sairauksia vastaan.
o Säätelee kehon painoa sekä liikalihavuudessa että laihtumisessa.
o Suositeltavaa imetyksen ja raskauden aikana.
o Suositellaan eturauhasongelmiin ja on suositeltavaa seksuaalisen empatian tueksi.
Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.