Tuotteet hakusanalla pineaplaa vettä (36)

Banaanipunssi

Banaanipunssi

Punch Banaani Ref: CAV035 Määrä laatikossa: 6 Astetta: 18° Tilavuus: 70 cl
Kermavaahto

Kermavaahto

Aloitetaan näyttävimmästä, suosikkimehustamme, kermavaahdosta. Loogisesti maukkain kermavaahto valmistetaan kermavaahtopurkkeilla ja kermavaahtosuihkulla. Koska kaasu kermavaahtopurkeissa ruiskutetaan korkealla paineella kermavaahtosuihkuun, missä se sekoittuu kerman kanssa, syntyy herkullisen ilmavaa kermavaahtoa. 500 ml kermaa – 125 g sokeria – 2 ruokalusikallista vaniljaekstraktia – Kermapuristin – Kermasuihku Sekoita kerma, sokeri ja vaniljaekstrakti kermavaahtosuihkussa. Ravista voimakkaasti, jotta kaikki sekoittuu hyvin. Kun se on saanut kauniin tasaisen koostumuksen, on aika lisätä kermavaahtopurkki kermavaahtosuihkun erityisestä aukosta.
Pina Colada

Pina Colada

Pina Colada on yksi maailman klassisimmista cocktaileista, joka valmistetaan usein rommista, kermasta ja ananaksesta. Olet ehkä ollut tietämätön siitä, että kermasuihkeen ja kermakuormittimen käyttö on ratkaisevan tärkeää tämän reseptin onnistuneessa valmistuksessa. Toiseksi viimeisessä vaiheessa ananasseos laitetaan kermasuihkeeseen, jota ladataan kahdesti N2O-kermakuormittimella. Kun juoma on pidetty jääkaapissa tunnin ajan, se on valmis tarjoiltavaksi ja päätyy cocktaillasiin. Bonuspisteitä Pina Coladan koristelusta ananasviipaleella ja ananaksen lehdellä! 120ml ananasmehua 60ml valkoista rommia 60ml kermaa Ananasviipale Ananaksen lehti
Artisokka

Artisokka

La Perla Superiore, Artisokansydämet, vedessä, 425 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 425 ml MERKKI: La Perla Superiore RESEPTI: vedessä PAKKAUS: 12 VARIANTTI: Artisokansydämet
Colombo-pippuripuree

Colombo-pippuripuree

Colombo-pippuripuree Ref: SAL025 Sisältö: 90 g
Punch Coco

Punch Coco

Punch Coco Ref: CAV029 Määrä laatikossa: 6 Astetta: 18° Tilavuus: 70 cl