EP SpA:n tarjoamat sairaala-, koulu-, yliopisto- ja yritysruokapalvelut koko maan alueella ilmentävät kaikkea italialaisen keittiön ja yritystoiminnan perinteitä, aitoutta ja luovuutta.
Kiitos työntekijöidensä kokemuksen ja ammattitaidon, EP pystyy tarjoamaan "kokonaisia" ruokapalveluja, jotka kattavat suunnittelun, uudistamisen ja oikean tuotantolayoutin määrittämisen, laitteiden valinnan, "yksityiskohtaisia" palveluja, jotka ottavat huomioon palvelupaikan ympäristö- ja rakenteelliset ominaisuudet, sekä "uniikkeja" palveluja, jotka tyydyttävät kunkin asiakkaan vaihtelevat tarpeet.
Palvelujen vaatimustenmukaisuuden takaavat voimassa olevat hygieeniset käytännöt, ympäristöhallinta ja sosiaalinen vastuu, ja ne perustuvat EP:lle myönnettyihin erityisiin sertifikaatteihin, jotka on myöntänyt sertifiointielimet UNI EN ISO 9000, SA8000 ja SOA -standardien mukaisesti.
Tukipalvelut (ruokapalvelut, siivous) näyttelevät keskeistä roolia potilaiden kokonaisarvioinnissa ja lopullisessa mielipiteessä heidän saamastaan terveydenhuollosta. Hyvä ruokapalvelu vaikuttaa siten merkittävästi potilaan kokemaan laatuun.
Huolellinen ruokapalvelun hallinta, annosten valmistaminen, esillepano ja jakelu pienimpiä yksityiskohtia myöten, tarjoavat siten takuun asiakkaille, mutta ennen kaikkea koko sairaalalle.
EP S.p.A.:n ruokapalvelualalta saama kokemus asettaa sen kansallisten johtajien joukkoon. Tämä markkina-asema johtuu yrityshallinnan kyvystä mukauttaa ruokapalvelujaan monenlaisiin tarpeisiin (yksiköt, moniyksiköt, paikallinen keittiö tai ulkoiset keskukset).
Kouluruokailun tarjoama lounas, joka aiemmin oli pääateria köyhien perheiden lapsille, on tänään muuttunut ravitsemuksellisesti terveelliseksi ja sosiaaliseksi ateriaksi lapsille ja nuorille, jotka keskimäärin elävät liiallisen ravinnon, ruokien monotonisuuden tai yksinäisyyden olosuhteissa ruokapöydässä.
Kouluruokailun päätehtävä on siis tänään tarjota yksinkertainen, miellyttävä ja houkutteleva tapa ravitsemuskasvatukseen tarjoamalla tasapainoisia ja lasten makuun sopivia ruokia.
Näiden perusperiaatteiden pohjalta EP Spa perustaa kouluruokailutarjouksensa tarjoamalla asiakkailleen lisäpalveluja, kuten:
Ravitsemuskoulutusta pienille oppilaille
Ravitsemuskoulutusta vanhemmille
Ravitsemusneuvontaa, joka sisältää vinkkejä koululounaan täydentämiseksi aamiaisella ja illallisella energian ja tasapainon saamiseksi.
Ammattimaisuus ja eleganssi
Suuret tapahtumat -osasto syntyi EP S.p.A.:n osallistuessa vuoden 2000 suureen Jubileumiin. Kokkien ja henkilökunnan korkea ammattitaito, huolellisuus järjestelyissä ja arvokkaat sijainnit tekevät EP S.p.A.:sta yhden luotettavimmista ammattimaisista catering-yrityksistä suurten tapahtumien, gaalaillallisten, työruokailujen ja hääbuffettien järjestämisessä.
Merkittävät tapahtumat
Vuoden 2000 suuri Jubileumi; Virallinen lounas Pyhälle Isälle, Hänen Pyhyytensä Benedictus XVI; America's Cup World Series Napoli 2012; Kansallinen kokoontuminen Karabinierin armeijalle; Global Forum Napoli; Confindustria Caserta gaalaillallinen; Lounas Napoli provinssin eläinlääkärijärjestön konferenssille; Poste italiane joulutervehdysbuffetti Roomassa; Buffet illallinen kokeelliselle biolääketieteen konferenssille; Nuorisopäivä Pompeissa.