Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta herassa olevan rasvan ja hiilihydraatin määrä vähenee.
Prosessi voidaan toteuttaa kalvoseparoinnin tai ioninvaihdon avulla. WPI:tä pidetään korkeimpien puhtaus- ja proteiinipitoisuuksien tuotteena.
Lisää päivittäistä proteiininsaantiasi tällä herkullisella korkeaproteiinisella tupla-suklaabrowniella. Laita ne laukkuusi, kun nälkä yllättää tai kun tarvitset makeaa piristystä!
Korkea proteiinipitoisuus: 20g laadukasta heraproteiinia.
Vähän sokeria, alle 2g
Ennen/jälkeen treenin välipala
Kuitupitoinen, vegaaninen, -30 % sokeria verrattuna markkinoiden suklaakekseihin.
Tumma suklaa (kaakao: 57 % min.)
Nauti aamiaisella: pakkauksen sisällä olevat tuoreussäkit mahdollistavat keksejä mukanasi minne tahansa.
Palkokasvien nauttiminen takaa hyvät kasviproteiinien ja kuitujen saanti ja estää napostelua aterioiden välillä.
Ainesosat
Vehnäjauho*, kikhernehiutaleet* 15 %, rypsiöljy*, tumma suklaarouhe* 7 % (kaakao: 57 % min.)(kaakaomassa*, ruokosokeri*, kaakaovoi*, vaniljajauhe*), vaalean ruokosokeri*, ruskea ruokosokeri*, mantelijauhe*, pähkinärouhe*, leivinjauhe: natriumbikarbonaatti. *Ainesosat ovat peräisin luomuviljelystä. Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maidosta, soijasta.
Paino: 180 g
LUOMU: Kyllä
Vegaaninen: Kyllä
Kookoshiutaleet saadaan kookospähkinän hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten raastetaan pieniksi hiutaleiksi. Hedelmäliha on rikas ravintoaineista, kuten vitamiineista: C, E, K ja B-ryhmästä, sekä mineraaleista: sinkki, fosfori, magnesium, natrium, kalium, kalsium ja rauta. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoslastut, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisiä tyydyttyneitä rasvahappoja tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat huomattavasti pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne varastoituvat kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuitua, joka on välttämätöntä ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat ylläpitämään kehon happo-emästasapainoa.<strong>Koostumus:</strong> kookoshiutaleet <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo 2695kJ/655k
Kaada ruoka kattilaan ja lämmitä muutama minuutti miedolla lämmöllä sekoittaen silloin tällöin tai kaada purkin sisältö sopivaan astiaan ja lämmitä mikroaaltouunissa 2-3 minuuttia täydellä teholla.
Rasvat: 6,2 g
Joista tyydyttyneet rasvahapot: 2,5 g
Hiilihydraatit: 3,6 g
Joista sokerit: 1,9 g
Kuidut: 1,1 g
Proteiinit: 6,9 g
Suola: 1,1 g
Yrityksemme iloitsee voidessaan tarjota tuotteen Kuorittu Herne Puolikkaat, joka kuuluu tuotteiden valikoimaan, joka on suunnattu tukkukaupoille ja jakeluketjuille, jotka palvelevat Horeca-sektoria. Tuotteemme puhdistetaan ja pakataan omassa tehtaassamme, ja kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden laatuun.
Herne on palkokasvi. Herne on hyvä proteiinin lähde, se tarjoaa myös hiilihydraatteja sekä kuitua, joka edistää ruoansulatusta. Lisäksi herneellä on emäksisiä vaikutuksia. Se on perusainesosa sotilaallisessa hernekeitossa, mutta se sopii erinomaisesti erilaisiin voileipätahnoihin, keittoihin tai salaatteihin.
Tutustu BIO-T:n bio kasviväriin Blond beige, joka on Ranskassa valmistettu, 100 % luonnollinen ja bio, ja joka on rikastettu värikasveilla. Sen kermaisen koostumuksen ansiosta se levittyy helposti ilman paakkuuntumista.
Se antaa hiuksillesi upean blondi-beige värin ja peittää täydellisesti harmaat hiukset. Tämä tuote huolehtii päänahastasi, puhdistaa ja kaunistaa hiuksiasi, jotta saat loistavat hiukset.
Tuotteen edut:
. Cosmébio / Cosmos Organic
. Vegaaninen
. Valmistettu Ranskassa
. Ei testattu eläimillä
. Taloudellinen = 2-3 käyttökertaa per pakkaus
. Kermainen ja paakkuuntumaton koostumus
. Helppo levittää
Viite: BIOTCOLVBLDBEIGEPM
Tila: Uusi tuote
Heraproteiini-isolaatti saadaan tiivistämällä ja puhdistamalla heraproteiinikonsentraatti, jotta sen rasva- ja hiilihydraattipitoisuus saadaan alhaiseksi.
Prosessi voidaan toteuttaa käyttäen kalvoseparointia tai ioninvaihtoa. WPI:tä pidetään korkeimpana puhtaus- ja proteiinipitoisuustuotteena.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on tiivistetty maitojauhe, joka sisältää yleensä 80 % maitoproteiinia. Se valmistetaan tuoreesta ja pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodattamalla ja sumuttamalla kuivattamalla.
Korkean proteiinipitoisuuden ja matalan laktoosipitoisuuden suhde tekee tästä tuotteesta yleisesti käytetyn vähähiilihydraattisessa elintarviketuotannossa sekä proteiinipitoisissa juomissa. Sitä voidaan myös lisätä muun muassa leivonnaisiin, jälkiruokiin, rehutuotteisiin, maitopohjaisiin juomiin, kastikkeisiin ja juustoihin.
Maitoproteiinikonsentraatti (MPC) on erittäin tiivistetty maitojauhe, joka sisältää tyypillisesti 80 % maitoproteiinia. Se saadaan tuoreesta, pastöroidusta rasvattomasta maidosta suodatus-, haihdutus- ja sumutusu drying -prosessin kautta. MPC tunnetaan erinomaisista vaahtoamis-, teksturointi-, veden sitomisen ja hyytymisen ominaisuuksistaan. Sen erinomainen ravintoarvo johtuu korkeasta proteiinipitoisuudestaan. Sen säilyvyysaika on 24 kuukautta, ja se on saatavilla 25 kg:n säkeissä ja suurissa säkeissä.
MPC on toimiva vaihtoehto täysmaitojauheelle tai rasvattomalle maitojauheelle, tarjoten vertailukelpoiset proteiinitasot.
Sultanin rusinat ekologisista viljelyistä ovat mehukkaita ja makeita. Erittäin makeita, ne sisältävät vain luonnollisia sokereita. Osastoilla, eli kuivatuilla viinirypäleillä, on lukuisia parantavia ominaisuuksia ja ravintoarvoja, joiden ansiosta ne ovat yksi terveellisimmistä välipaloista. Rusinat parantavat sydän- ja verisuonijärjestelmän toimintaa, vähentävät kolesterolia ja ehkäisevät osteoporoosia. Rusinat sisältävät myös jodia - mineraalia, joka vaikuttaa positiivisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi kuivattujen hedelmien ja pähkinöiden joukossa ne erottuvat boorin sisällöllään - elementillä, joka tukee harmaiden solujen toimintaa ja parantaa keskittymiskykyä. Ne - kuten viinirypäleet - sisältävät resveratrolia, eli antioksidanttia, joka suojaa soluja vaurioilta. Sultanin rusinat ovat erinomainen kuitulähde, ja ne ovat rikkaita C- ja E-vitamiineista sekä sinkistä, kaliumista ja raudasta. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> 99,5 % bio Sultanin rusinoita, 0.
Vivio on yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa luonut erinomaisen keksikerman - herkun, joka vie kielen mennessään. Kermassa on käytetty maapähkinävoita sekä vehnäkeksejä. Maapähkinät, jotka sisältyvät keksikermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuidusta. Lisäksi ne ovat myös terveellisten rasvojen lähde, sillä maapähkinöissä vallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappo (omega-6) ja kertatyydyttymätön rasvahappo (oliiviöljyhappo). Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa, joka kuuluu omega-3-perheeseen. Maapähkinät sisältävät runsaasti mineraaliyhdisteitä, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Keksit, jotka on lisätty kermaseokseen, on valmistettu vehnäjauhosta ja kookosrasvasta. Vehnäjauho on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. Tämä seikka on erityisen tärkeä huomioida, kun noudatetaan kasvisruokavaliota.
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Tämä on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, joka saadaan jauhetuista vehnäjyvistä. Vehnä, proteiinipitoisuuden (gluteeni) ansiosta, antaa leivonnalle joustavuutta ja vähentää murenemista.
<strong> koostumus: </strong> vehnä
<strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 1450KJ/342kcal - 17%RV*rasva 1.8g - 2.6% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.7g - 3.5%hiilihydraatit 68g - 26%joista sokereita 0.5g - 0.6%kuitu 2.9g - 12g - 24%suola 0.01g - 0.2%*viite-elintarvikearvo
<strong> käyttö </strong> vehnäjauho tyyppi 750 on täydellinen leipomiseen, sekä suolaisiin että makeisiin leivonnaisiin. Ihanteellinen pannukakkuihin, vohveleihin tai sakeuttamaan keittoja ja kastikkeita.
<strong> Huomautukset </strong> Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa tiiviisti suljetussa pakkauksessa.
Kookoshiutaleet saadaan kookospalmun hedelmälihasta, joka ensin kuivataan ja sitten hierotaan pieniksi paloiksi. Liha on ravinteikasta ja sisältää vitamiineja: C, E, K ja B-ryhmän vitamiineja, mineraaleja: sinkkiä, fosforia, magnesiumia, natriumia, kaliumia, kalsiumia ja rautaa. Kookos ja sen johdannaiset (hiutaleet, kookoshiutaleet, kookosöljy) sisältävät tyydyttyneitä rasvahappoja. Eläinperäisten tyydyttyneiden rasvahappojen saantia tulisi rajoittaa päivittäisessä ruokavaliossa, mutta kookoksesta peräisin olevat rasvahapot koostuvat paljon pienemmistä molekyyleistä ja ne muuttuvat suoraan energiaksi ilman, että ne kertyvät kehoon rasvana. Kookoshiutaleet sisältävät valtavasti kuituja, jotka ovat välttämättömiä ruoansulatusjärjestelmän oikealle toiminnalle. Niistä löytyy myös pieniä määriä proteiinia ja elektrolyyttejä, jotka auttavat kehon happo-emästasapainossa. <strong> Koostumus: </strong> Kookoshiutaleet <strong> Ravintoarvo 100g:ssa </strong> Energiasisältö 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g rasvaa - 90% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 53g - 265% hiilihydraatteja
Soijaproteiinikonsentraatti (SPC) on puhdistettu tuote, joka saadaan kuorituista ja rasvattomista soijajauhoista erottamalla hiilihydraatit (liukoiset sokerit) käyttäen EU:n uusinta huipputeknologiaa.
Kikherneet ovat kikherneitä tai hiusherneitä, ja ne kuuluvat palkokasvien ryhmään. Kikherneet ovat erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten ne voivat korvata lihan. Ne ovat myös monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherneet tarjoavat keholle erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Ne sisältävät myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherneet ovat vähäkalorisia ja niillä on matala glykeeminen indeksi, ja niiden sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseriditasoja ja "huonon" kolesterolin määrää. Kikherneitä arvostavat erityisesti vegaanit ja allergikoista kärsivät. Kikhernejauho valmistetaan palkokasveista, ja näin ollen tämä jauho on ainutlaatuinen proteiinipitoisuudeltaan, kun taas maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puolet vehnäjauhon glykeemisestä indeksistä, vain 35.