Premiumlaatuinen Guarana-jauhe. Varovasti kuivattu erityisesti kehitettyissä kuivauslaitoksissa matalassa lämpötilassa, mikrobiologiset laboratoriotulokset vastaavat tiukkoja lääketieteellisiä sääntöjä.
Guarana-jauheemme on ihanteellinen sekoitettavaksi suklaaseen, patukoihin, fitnessjuomiin, tabletoimiseen ja kapseloimiseen.
OMINAISUUDET:
• Hellävarainen kahvinautinto - stimuloiva, virkistävä, ei piristävä.
• Keskittyminen ja suorituskyky useiden tuntien ajan.
• Herättää - ei hermostuta.
• Terveellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät siedä kahvia.
• Pitää kehon ja mielen vireänä.
• Lieventää päänsärkyä lempeästi.
• Luonnollinen ruokahalun hillitsijä.
• Terveellinen "opiskelijaruoka" - tekee valmiiksi kokeisiin.
Raaka-aineen alkuperä: Brasilia
Pakkauksen koko: 25 kg
Talkkipulveri myynnissä on jalostettu hydratoitu magnesiumsilikaatti, joka on vaaleanharmaa jauhe. Se on yleinen metamorfinen mineraali, jota esiintyy luonnollisesti ympäri maailmaa. Talkki on pehmein mineraali maapallolla ja se on tri-oktahedraalinen kerrosmineraali, jolla on samanlainen rakenne kuin piropylliitillä, mutta magnesiumia on oktahedraalisissa paikoissa komposiittikerroksissa. Se on suhteellisen inertti ja käytännössä liukenematon veteen, heikkoihin happoihin ja heikkoihin emäksiin. Vaikka sillä on hyvin vähän kemiallista reaktiivisuutta, talkilla on kuitenkin affiniteetti tiettyihin orgaanisiin kemikaaleihin. Yli 900 °C talkki menettää hydroksyyliryhmänsä ja yli 1050 °C se muuttuu anhydroiseksi magnesiumsilikaatiksi. Yli 1300 °C se sulaa. Talkkia käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten paperinvalmistuksessa, muovissa, maalissa ja pinnoitteissa, kumissa, sähkökaapeleissa, keramiikassa jne.
Talkin käyttötarkoitukset
Talkilla on monia sovelluksia teollisuudessa, sillä se tarjoaa seuraavat toiminnot: voiteluaine, täyteaine, sähkö- ja lämpöeriste, tarttumattomuus,
CAS-numero: 14807-96-6
EINECS: 238-877-9
Molekyylipaino: 379.26
MgO-pitoisuus: 31.80%
SiO-pitoisuus: 60.0%
Pinta-ala: 4.3 m2/g
Olemme saaneet yhä uudelleen kysymyksiä puhtaasta naudanmaksa-jauheesta, joten kysykää enää. Olemme jälleen löytäneet toisen huippulaatuisen tuotteen. Tämä 100 % puhdas naudanmaksa-jauhe on loistava lisä mihin tahansa syöttiin, erinomainen käytettäväksi lähes kaikissa syöttisovelluksissa. Tämä erittäin houkutteleva/liukeneva maksa-jauhe sisältää huikeat 67 % proteiinia sekä erinomaisia maku- ja ravinto-ominaisuuksia, minkä vuoksi sitä on käytetty kalastus syötti-/rehu-teollisuudessa niin kauan kuin muistamme, ehdottomasti yksi, jota ei kannata jättää väliin, erityisesti kylmemmillä kuukausilla.
Suositeltu käyttömäärä on jopa 100 g per kg perusmixiä, riippuen muista liukenevista aineista, joita käytetään seoksessasi.
Loistava monikäyttötuote, hyödyllinen rehukäytössä/ spod/stick/base/pellet-seoksissa jne.
Kosteus 5 %
Proteiini 67 %
Tuhka 6 %
Rasva 20 %
Demineralisoitu herajauhe (WP Demi) on herajauhe, jonka mineraalipitoisuus on alennettu. Tämä tuote on täydellinen vauvanruokien ja terveyskeskeisten elintarvikkeiden sovelluksiin.
Täysmaitojauhe on maitotuote, joka valmistetaan tuoreen pastöroidun täysmaidon haihduttamisella. Tuotetta kutsutaan myös täysmaitojauheeksi alueesta riippuen.
Täysmaitojauheella on monia käyttötarkoituksia elintarviketeollisuudessa. Sitä käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa, suklaateollisuudessa ja jäätelöteollisuudessa, sekä leipomoteollisuudessa. Sitä käytetään myös pakasteiden, maitopohjaisten juomien, pikaruokien jne. valmistuksessa.
Teufelskralle Pulveriekstrakti 4:1; Teufelskralle leikattu
Laatu: vain ravintolisille
Käytetty kasvin osa: juurakko
Uuttoprosessi: etanoli & vesi
Täyteaine: maltodekstriini
tieteellinen nimi: Harpagophytum procumbens
Teufelskralle on eteläafrikkalainen kasvi, jonka juuria käytetään mahdollisten tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi luonnollisessa lääketieteessä.
Tuotteemme myydään suurina erinä. Useimmissa tuotteissamme on vähimmäistilausmäärä 25 kg. Näytteitä voidaan toimittaa.
Lisäksi Plants2Market on BIO- ja HACCP-sertifioitu ja saanut ensimmäisen sertifikaatin DIN EN ISO 9001:2015 syyskuun 2023 lopussa.
Tarjoamme myös seuraavia tuotteita:
Acerola
Peltopapu
Peltokorte
Afrikkalainen mustapapu
Alant
Alfa-lipoiinihappo
Amla
Artisokka
Ashwagandha
Astaksantiini
Valeriaana
Bambu
Beta-glukaani
BIO koivulehti
BIO brasilialainen mandeliherkkusieni
Alkuperä ja historia Ruokosokeri
Ruokosokeri on esivanhempien viljelylaji. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merialueilla Kaakkois-Aasiassa noin 5000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisesta merimuutosta, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Havaijille vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muutosten aikana ruokosokeri tuli mukaan. Sokeria valmistettiin ensimmäisen kerran ruokoista Pohjois-Intiassa. 800-luvulta eteenpäin muslimit ja arabikauppiaat levittivät ruokosokeria ympäri maailmaa. Keskiajalla ruokosokeri oli Euroopassa vallan statussymboli ja se laskettiin harvinaisten ja kalliiden mausteiden joukkoon.
Miten Ruokosokeri (jauhe) valmistetaan?
Ruokosokeria voi olla eri muodoissa. Riippuen siitä, kuinka paljon melassia suodatetaan alkuperäisestä tuotteesta, ruokosokerin väri vaalenee. Melassi on tuote, jota käytetään muun muassa ruisleivässä ja lakritsissa.
Ruokosokerijauheen terveelliset ominaisuudet ja sovellukset…
Valkoinen pippuri omaa intensiivisen, pyöreän maun. Jotta sen aromi pääsee täysiin oikeuksiinsa, kannattaa maustaa valmiiksi valmistetut ruoat vasta lopuksi. Tämä pippuri sopii erinomaisesti vaalean lihan kanssa, mutta se myös täydentää hienosti vihanneksia tai kalaa.
Sisältö: 250,00 g
Tuotenumero: 802120
Haluatteko laajentaa kapselivalikoimaanne pikakaakaota? Yhdessä kanssanne Schoppe Instant Beverages kehittää kapselikakaota, joka on täydellisesti yhteensopiva järjestelmänne kanssa. Olemme valmistaneet kaakaopohjaisia juomajauheita markkinoilla oleviin kapselijärjestelmiin jo vuosia. Samalla optimoimme jatkuvasti prosessejamme ja tuotteitamme, jotta voimme aktiivisesti muokata markkinoiden kehitystä. Meille on aina tärkeintä: teidän menestyksenne.
Tuotanto "Made in Germany" - ammattimaisella saksalaisvalmistajan konekannalla. - Ammattimainen - Asiakaslähtöinen - Projektinhallinta - Oma elintarvikekemia INHOUSE
Jauheiden pakkaaminen ja konfigurointi ravintolisiksi, mukaan lukien etikettien, taitettavien laatikoiden, käyttöohjeiden jne. valmistaminen kaikissa yleisissä pakkausmateriaaleissa, kuten PET-purkeissa, kartonkikääreissä ja seisovissa pusseissa (Doypack)
TRADIUMissa Cer on saatavilla teollisuuden tarpeisiin Cer-metallin ja Cer-oksidin muodossa.
Saatavilla olevat muodot
- Cer-metalli
- Cer-oksidi
Tarvitsetko Cer:iä erityisissä toimitusmuodoissa tai -spesifikaatioissa?
Ota silloin yhteyttä meihin! Autamme mielellämme asiassasi.
Cerin yhteyshenkilösi on:
Jan Giese
Puh.: +49 (0)69 50 50 250 - 237
Odotamme innolla pyyntöäsi!
BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita erilaisiin prosesseihin, kuten kuumapuristukseen, suoraan muovaamiseen tai lisäaineena komposiittien valmistukseen. Meillä on myös termoplastista polyimidi-jauhetta.
Polyimidi-raaka-aineemme ovat jauhemaisessa muodossa erilaisilla ominaisuuksilla. Kuumapuristetut polyimidi-osat kestävät lämpötiloja jopa 370 °C ja tarjoavat äärimmäistä lämpömuotoilun vakautta. Polyimidi-jauhetta käytetään myös lisäaineena, ja se parantaa tuotteen lämpötilankestävyyttä. Näin ollen polyimidi-jauhetta sekoitetaan usein PTFE:hen mekaanisen tai lämpötilankestävyyden parantamiseksi. BIEGLO tarjoaa polyimidi-jauheita, joiden partikkelikoko on alkaen 4 mikronia. Autamme mielellämme sovelluksissa ja oikean polyimidi-tyypin valinnassa.
Sienijauhot
Valmistusprosessimme Aromas ja Boletos -sienijauhon osalta koostuu sienten jauhamisesta jauheeksi kuivauksen jälkeen, ilman tärkkelyksen tai muiden ainesosien lisäämistä.
Ehdotuksia: sienijauhoamme voidaan lisätä minkä tahansa ruoan valmistukseen, kuten keittoihin, kastikkeisiin, leipään, pastaan, juustoon, kekseihin, jälkiruokiin ja muihin.
Saatavilla:
Maitake;
Reishi;
Shiitake;
Boletus edulis;
Cantharellus;
Agaricus blazei.
Ravintosisältö per 100 g.
Rasvat - 1,3 %
Hiilihydraatit - 78%
Kuidut - 14%
Proteiinit - 15%
Nétyvia, ensimmäinen luomugingerjauheen toimittaja Ranskassa
Kaempferia galanga juurijauhe
Rikkaana tuhansista hyveistä, inkiväärijauhetta arvostetaan ympäri maailmaa lääkinnässä, kosmetiikassa, ruoanlaitossa ja yrttilääkinnässä.
Huolellisesti valittu inkiväärijauhe ayurvediseen käyttöön, jo kasvin viljelyvaiheessa
Inkivääri on monivuotinen trooppinen yrtti, joka on kotoisin Intiasta. Sitä kutsutaan myös nimellä Zingiber officinale, ja se kuuluu Zingiberaceae-perheeseen. Tarjoamamme luomuinjiväärijauhe, joka on myynnissä suurissa erissä ammattilaisille, saadaan leikkaamalla inkivääri paloiksi, jotka sitten kuivataan ennen hienoksi jauhamista. Tämä luonnollinen muuntamisprosessi antaa sille ainutlaatuisen aitouden, sekä maun että hyveiden ja aromin osalta.
INCI-nimitys: Kaempferia galanga root powder
Eränumero: NE / GINP / 0720
Laatu: 100 % puhdas ja luonnollinen
Valmistuspäivämäärä: Huhtikuu 2020
Käyttöpäivämäärä: Huhtikuu 2022
Hankintaprosessi: Moringan lehtien käsinpoiminta, kuivaus ja jauhaminen
Käytettävä kasvin osa: 100 % lehdet
Kiteisyys: 100 mesh
Käyttö: Ruokavalio, kosmetiikka
Alkuperämaa: Intia
Säilytys: Hyvin suljetussa paikassa, suojassa valolta ja lämmöltä
Pakkaus: Pakkaus 1 / 5 / 10 tai 25 kg
Tomaatit ovat ravinteikkaita ja voimakas A- ja C-vitamiinien lähde, jotka auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja ovat hyödyllisiä kollageenin synteesille sekä ihon terveydelle. Kuivattuna tomaatin jauhe sisältää merkittävästi enemmän lykopeenia kuin tuoreet tomaatit, ja voimakkaana antioksidanttina se voi auttaa suojaamaan sydänsairauksilta ja erilaisilta syöpätyypeiltä.
TUOTTEEN TIETOJA. Kuivattu tomaattijauhe valmistetaan omassa viljelyssä kasvatetuista tomaateista, jotka kuivataan ja jauhetaan. Kuivattujen tomaattien jauhe koostuu 100 % auringossa kypsytetyistä tomaateista. Se sisältää kaiken tuoreen tomaatin makeuden ja hapokkuuden ilman makuaineita, suolaa, aromia tai kemiallisia paakkuuntumisenestoaineita. Maku on voimakas ja maukkaampi kuin useimmissa tuoreissa tomaateissa. Ihanteellinen lisäämään tomaattimakua ja -väriä seoksiin sekä sakeuttamaan ja säätämään tarvittavaa kuiva-ainepitoisuutta.
NdFeB-jauhe on erityisen sopiva ohutseinämäisten magneettirenkaiden valmistukseen, joissa on moninapaista magneettikenttää. Anisotrofisen jauheen rakeisuus voidaan mukauttaa asiakkaiden vaatimusten mukaan, jotta se täyttää muottitiivistämisen ja -ruiskutuksen vaatimukset sekä kaikki muut tuotantotavat.
Materiaali: tarpeen mukaan
hiukkaskoko: tarpeen mukaan
pakkaus: tarpeen mukaan
Myymme parasta laatua kaikista tuotteista. Etsimme vakavia ostajia, jotka etsivät mitä tahansa tuotteitamme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksemme eri tuotteistamme.
OLE HYVÄ JA JÄTÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI
Guar-kumimme on ihanteellinen tuote ammattikokeille tai yrityksille, jotka haluavat kehittää gluteenittomia tuotteita. Sen sakeuttamis-, stabilointi- ja emulgoimisominaisuuksien ansiosta se soveltuu erinomaisesti elintarvikkeisiin, kiitos sen tasaisen rakenteen ja geelejä muodostavien ominaisuuksien. Sitä voidaan käyttää kastikkeissa, keitoissa, jäätelöissä ja sorbeteissa, leivonnaisissa ja konditoriatuotteissa, jauheissa jne.