Se on ihanteellinen mauste kaikille säilykkeille, perunoille ja oliiveille. Olemme valmistaneet sitä vuodesta 1960 samalla reseptillä: ainutlaatuinen, eksklusiivinen ja tuttu kaava.
Espinaler-kastike syntyi täydellisenä lisänä säilykekaloille, perunalastuille ja oliiveille. Nykyään Espinaler-kuluttajat tunnustavat käyttävänsä sitä moniin muihin asioihin: salaatissa, turska esqueixadassa, paistetuissa munissa, gazpachossa, espanjalaisessa omeletissa, kalmareissa, anjoviksissa ja jopa mustassa vermutissa! Ja niin, pitkä jne.
Paino: 0,200 g
Se on ihanteellinen mauste kaikille säilykkeille, perunoille ja oliiveille. Olemme valmistaneet sitä vuodesta 1960 samalla reseptillä: ainutlaatuinen, eksklusiivinen ja tuttu kaava.
Espinaler-kastike syntyi täydellisenä lisänä säilykekaloille, perunalastuille ja oliiveille. Nykyään Espinaler-kuluttajat tunnustavat käyttävänsä sitä moniin muihin asioihin: salaatissa, turskakeitossa, paistetuissa munissa, gazpachossa, espanjalaisessa munakkaassa, kalmareissa, anjoviksissa ja jopa mustassa vermutissa! Ja niin, pitkä jne.
Paino: 0,092 gr
Se on ihanteellinen mauste kaikille säilykkeille, perunoille ja oliiveille. Olemme valmistaneet sitä vuodesta 1960 samalla reseptillä: ainutlaatuinen, eksklusiivinen ja tuttu kaava.
Espinaler-kastike syntyi täydellisenä lisänä säilykeäyriäisille, perunalastuille ja oliiveille. Nykyään Espinaler-kuluttajat tunnustavat käyttävänsä sitä moniin muihin asioihin: salaatissa, turskakeitossa, paistetuissa munissa, gazpachossa, espanjalaisessa omeletissa, kalmareissa, anjoviksissa ja jopa mustassa vermutissa! Ja niin, pitkä jne.