Tuotteet hakusanalla raj foods ltd (8)

Suolainen Ruokaliima

Suolainen Ruokaliima

Ihanteellinen herkän kukkien tai muiden päällysteaineiden asettamiseen, jotka ovat liian herkkiä uunissa paistettavaksi, lisäten ainutlaatuisen esteettisen kosketuksen leipätuotteisiisi. Colin-Ainesosat Ref:110K2401 Luonnollinen:Ei Lämpökäsittely:Ei
Tomaattipyree

Tomaattipyree

Arcobaleno LuomuTomaattitahna, Kaksinkertainen Tiivistetty, 71 ml Toimittaja ei tarjoa yksityiskohtaista tuotekuvausta. KOKO: 71 ml MERKKI: Arcobaleno LAATU: Luomu RESEPTI: Kaksinkertainen tiivistetty PAKKAUS: 12
Proteiinikrispit

Proteiinikrispit

Proteiinikrispit eri proteiinipitoisuuksilla Tässä proteiinipitoisuus ja proteiinin lähde ovat vaihtelevia. Autamme mielellämme.
Bis-Tris - Hienokemikaalit

Bis-Tris - Hienokemikaalit

{"CAS-Nr.":"[6976-37-0]","CAS Nr":"[6976-37-0]","UNSPSC-No":"12352106","Manufacturers":"GERBU","Storing temperature":"10-25°C","IUPAC":"2-[Bis(2-hydroksietyyl)amino]-2-(hydroksimetyyl)propaani-1,3-diol","MW":"209.24 g/mol","EINECS":"230-237-7","Appearance":"valkoinen kiteinen jauhe","Code":"1304","Assay":">98.0%","Formula":"C8H19NO5","Synonym":"Bis-(2-hydroksietyyl)aminotris(hydroksimetyylimetaani)","GHS pictogram":"GHS05","Application":"Ainesosa","Shipping condition":"huoneenlämpö","Product group":"Puskureita ja stabilisaattoreita"}
Laminaattifilmi

Laminaattifilmi

Laminointi Kalvo Työskentelemme laminointikalvon kanssa, joka tunnetaan erinomaisista esteominaisuuksistaan ja erittäin joustavasta tiivistettävyydestään. Laminointikalvoa käytetään elintarvikealalla, esimerkiksi valmiiden aterioiden, tuoreiden tuotteiden tai öljyisten ruokien pakkaamiseen. Etsitkö oikeaa laminointikalvoa tuotteellesi? Etsitään se yhdessä. Laminointikalvo – faktat: - Laminointikalvo elintarvikepakkaamiseen, esim. valmiille aterioille, tuoreille tuotteille sekä öljyisille ruoille. - Laminointikalvon paksuus: 54–67 mikronia, muita paksuuksia ja laminaattityyppejä saatavilla pyynnöstä - Tiivistettävissä 140–180 °C A-PET:lle, C-PET:lle, PP:lle, PS:lle, PE:lle ja PVC:lle sekä itseliimautuvana - Laminointikalvo soveltuu pastörointiin - Erinomainen esteominaisuus (esim. PE-EVOH-PE) - Saatavilla huurtumisenestokäsittelyllä
Oliivilehden uute (NatComplex/Phenolea) - Luonnollinen antioksidantti

Oliivilehden uute (NatComplex/Phenolea) - Luonnollinen antioksidantti

Korkea polyfenolipitoisuus Puhdas etiketti Vaihtoehto rosmariiniuutteelle Saatavilla nestemäisessä ja jauhemaisessa muodossa Sovellukset Leivonnaisissa Lihasovelluksissa Akrilamidipitoisuuden vähentäminen
Aliprot® Elintarvikekalvo

Aliprot® Elintarvikekalvo

Aliprot® on innovatiivinen, 100 % kierrätettävä elintarvikekelpoinen kalvo, joka on erityisesti suunniteltu suoraan kosketukseen elintarvikkeiden (myös korkeaa rasvapitoisuutta sisältävien) kanssa. Se valmistetaan polyolefiinipohjasta, on myrkytön, ei sisällä klooria tai pehmentimiä, ja siksi se on ihanteellinen tuoreiden elintarvikkeiden pakkaamiseen. Aliprot-tuorekelmulla on huomattavasti parempi lävistyksen kestävyys kuin perinteisillä kalvoilla (70 %) ja se kestää paremmin korkeita ja matalia lämpötiloja (-25 °C - +70 °C). Aliprotin 25 % alhaisemman spesifisen painon ansiosta saavutetaan suurempi tuottavuus ja ympäristöystävällisempi kulutus. Aliprot on saatavilla eri mitoissa, kuten rullaleveyksissä tai seinämän paksuuksissa, ja sitä voidaan painaa jopa 6 värillä. Elintarvikekelpoinen: Kyllä
ABTS - Hienokemikaalit

ABTS - Hienokemikaalit

{"CAS-Nr.":"CAS-Nro: [30931-67-0]","CAS Nr":"CAS Nro: [30931-67-0]","UNSPSC-No":"UNSPSC-Nro: 41116134","Storing temperature":"Säilytyslämpötila: -20°C","IUPAC":"IUPAC: 2,2'-Azino-bis(3-ethylbenzthiazoline-6-sulfonaatti)","MW":"Moolimassa: 558,69 g/mol","EINECS":"EINECS: 250-396-6","Appearance":"Ulkonäkö: vaaleanvihreä jauhe","Code":"Koodi: 1362","Formula":"Kaava: C18H16N4O6S4(NH4)2","Synonym":"Synonyymi: 2,2'-Azino-bis-(3-ethylbenzo-thiazoline-6-sulfonaatti) diammoniumsuola","Application":"Sovellus: Testit","Product group":"Tuoteryhmä: Reagenssit"}