Laminointi Kalvo
Työskentelemme laminointikalvon kanssa, joka tunnetaan erinomaisista esteominaisuuksistaan ja erittäin joustavasta tiivistettävyydestään. Laminointikalvoa käytetään elintarvikealalla, esimerkiksi valmiiden aterioiden, tuoreiden tuotteiden tai öljyisten ruokien pakkaamiseen. Etsitkö oikeaa laminointikalvoa tuotteellesi? Etsitään se yhdessä.
Laminointikalvo – faktat:
- Laminointikalvo elintarvikepakkaamiseen, esim. valmiille aterioille, tuoreille tuotteille sekä öljyisille ruoille.
- Laminointikalvon paksuus: 54–67 mikronia, muita paksuuksia ja laminaattityyppejä saatavilla pyynnöstä
- Tiivistettävissä 140–180 °C A-PET:lle, C-PET:lle, PP:lle, PS:lle, PE:lle ja PVC:lle sekä itseliimautuvana
- Laminointikalvo soveltuu pastörointiin
- Erinomainen esteominaisuus (esim. PE-EVOH-PE)
- Saatavilla huurtumisenestokäsittelyllä