Tuotteet hakusanalla ravintolan jauhe (7)

Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa. Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa. Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Jauhettu Reh Chalk

Jauhettu Reh Chalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfori 0,22g/kg, Kosteus 0,2%
Alkuperäinen maissitärkkelys

Alkuperäinen maissitärkkelys

La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz). El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas. Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos. En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos. En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil. Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Hieno liitu - Rehu

Hieno liitu - Rehu

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfori 0,22g/kg, Kosteus 0,2%
Perunaproteiini

Perunaproteiini

Perunaproteiini puhdistetaan, höyrytetään ja kuoritaan myöhemmin. Tärkkelys uutetaan vedellä, jotta saadaan aikaan proteiinipitoinen seos, jota käsitellään hapolla ja sitten kuivataan ja jauhetaan. Perunaproteiini on hienojakoinen, ilmava jauhe, vaaleanharmaa tai keltavihreä, ja sillä on tyypillinen kuivatun perunan haju. Raaka-aineena perunaproteiinin valmistuksessa käytetään puolalaisperäisiä tärkkelysperunoita.
Herapermetaatti

Herapermetaatti

Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta. Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.