Tuotteet hakusanalla ravintolan jauhe (15)

Vähärasvainen maitojauhe

Vähärasvainen maitojauhe

Meidän vähärasvainen maitojauhe on korkealaatuinen tuote, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Siinä on alhainen rasvapitoisuus, mutta se tarjoaa silti rikkaan maun, jota voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Vähärasvainen maitojauhe on saatavilla eri pakkauskokoina ja se sopii erinomaisesti maitokäyttöisten juomien ja muiden reseptien valmistamiseen. Me takaamme nopean toimituksen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaaksemme, että saat parhaat tuotteet tarpeisiisi. Valitse meidän vähärasvainen maitojauhe terveelliseksi ja ravitsevaksi lisäykseksi ruokavalioosi.
Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa. Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa. Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Maissijauho

Maissijauho

maissijauho
AMMATTIMAILA

AMMATTIMAILA

W: 400 ÷ 420. Tyyppi 55 jauho, joka on valmistettu parhaista Pohjois-Amerikan vehnälaaduista, vaativimmille pizzaioloille. Se on ihanteellinen perinteiseen pitkäaikaiseen vaivaamiseen (yli 24 tuntia) ja säilytykseen jopa 6 päivää kylmässä.
valkoinen etiketti urheilujuomien kreatiinajauhe

valkoinen etiketti urheilujuomien kreatiinajauhe

Pakkaamme kreatiinimonohydraattia mittalusikalla brändisi mukaisesti. Voimme pakata Doypackeja 100g:sta 1kg:iin purkkeihin.
Jauhettu Reh Chalk

Jauhettu Reh Chalk

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Natrium 146mg/kg, Fosfori 0,22g/kg, Kosteus 0,2%
Paahdettu kastanja-aromi

Paahdettu kastanja-aromi

Lapsuuden muistoja muistuttavan lohduttavana, paahdettujen kastanjoiden lämpimät sävyt antavat ominaisen makunsa laajalle valikoimalle makeita ja suolaisia kulinaarisia luomuksia. Colin-Ainesosat Ref:245U2202 Luonnollinen:Ei Muoto / hiukkaskoko:Jauhe Lämpökäsittely:Ei
Sucre rafiné crystal

Sucre rafiné crystal

Katalogissamme on myös erittäin hyvää laatua oleva valkoinen sokeri, saatavilla 1 kg ja 25 kg pakkauksissa, ammattilaisille leivonnassa.
Valkosipulijauhe

Valkosipulijauhe

Toimitusaika: 3 - 5 työpäivää Toimituskapasiteetti: 6000Kg / kuukausittain Vähimmäistilausmäärä: 1 x 25Kg laatikko Lähetä kysely sähköpostitse Näytä puhelinnumero 25Kg laatikko
Titaniumdioksidi

Titaniumdioksidi

Titanidioksidi Cofermin Chemicalsilta, Essen, Saksa eri laatuina (Anatas ja Rutiili) Alkuperä: Saksa
Alkuperäinen maissitärkkelys

Alkuperäinen maissitärkkelys

La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz). El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas. Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos. En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos. En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil. Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.
Herapermetaatti

Herapermetaatti

Permeatti valmistetaan tuoreesta pastöroidusta rasvattomasta maidosta, joka on syntynyt maidon ultrafiltraation jälkeen proteiinien ja rasvojen erottamiseksi. Tuote kuivataan sitten edistyksellisten sumutuskuivaustekniikoiden avulla. Tuotetta kutsutaan joskus "valkuaisaineettomaksi heraksemiksi", kun se saadaan herasta. Koska herapermetaatti on runsas laktoosin lähde, mutta sisältää vähän proteiinia, sitä voidaan käyttää makeisten, leivonnaisten ja rasvojen valmistuksessa. Sitä lisätään myös jäätelön, sulatetun juuston, juomien ja kosmetiikan tuotantoon.