100 kapselia, joissa jokaisessa 500mg Aronia-uutetta, 40mg C-vitamiinia - Uute Sveitsin Aronia-marjoista, käsitelty Sveitsissä
Aronia-uutetta kapselimuodossa. Aronia-uutte on erittäin tiivistetty muoto Aronia-jäännöksestä. Yhden kapselin valmistamiseen tarvitaan noin 48 Aronia-marjaa! Tehoaineiden pitoisuus on myös vastaavasti korkea. Siksi kapseloitu Aronia-jäännös on hintatasoltaan edullisempi. Tehoaineiden pitoisuus uutteessa on moninkertainen. Teemme yhteistyötä sveitsiläisen bioteknologiayrityksen kanssa uutteemme valmistuksessa ja voimme taata hellävaraisen valmistuksen mahdollisimman korkealla pitoisuudella. Yhdessä purkissa on 100 vegaanista kapselia, joissa on 450mg erittäin tiivistettyä Aronia-uutetta.
Olipa kyseessä sekoitus uusmateriaalia, 100 %:n regranulaatin käyttö tuotteessa tai reseptikomponenttina yhdisteessä, regranulaatit tarjoavat ympäristöystävällisen alustan monille sovelluksille.
Regranulaatit eivät ole vain sallittuja monilla muoviteollisuuden sovellusalueilla, vaan niitä toivotaan yhä enemmän teollisuudelta ja kuluttajilta valtavien säästömahdollisuuksien vuoksi ilman laadun heikkenemistä. Olipa kyseessä sekoitus uusmateriaalia, 100 %:n regranulaatin käyttö tuotteessa tai reseptikomponenttina yhdisteessä, regranulaatit tarjoavat ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan alustan monille käyttötapauksille. Regranulaatin valmistuksessa asiakas voi valita toimitetun materiaalinsa tai hyödyntää Aurora-Lean-Logistic -sertifioitujen toimittajiemme muoveja.
Kurkuma, tieteelliseltä nimeltään Curcuma longa, on monivuotinen kasvi inkiväärikasvien (Zingiberaceae) perheestä. Sen kotimaa on Intian subkontinentti ja Kaakkois-Aasia. Kasvi kasvaa jopa 1 metriä korkeaksi ja sillä on pitkänomaiset lehdet ja keltaiset kukat. Kuitenkin juuri kurkuman risoomit ovat ne, joita arvostetaan eniten niiden kulinaaristen ja lääketieteellisten ominaisuuksien vuoksi.
Kurkumaa on käytetty vuosisatojen ajan perinteisessä ayurvedisessä ja kiinalaisessa lääketieteessä sen lukuisien terveyshyötyjen vuoksi. Se sisältää yhdisteen nimeltä kurkumiini, joka on vastuussa sen kirkkaasta keltaisesta väristä sekä voimakkaista antioksidantti- ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista.
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...