Tuotteet hakusanalla renshaw marpan (7)

AMMATTIMAILA

AMMATTIMAILA

W: 400 ÷ 420. Tyyppi 55 jauho, joka on valmistettu parhaista Pohjois-Amerikan vehnälaaduista, vaativimmille pizzaioloille. Se on ihanteellinen perinteiseen pitkäaikaiseen vaivaamiseen (yli 24 tuntia) ja säilytykseen jopa 6 päivää kylmässä.
NEWOLAN

NEWOLAN

Monissa muovijärjestelmissä, kuten joustavissa PVC-lattiamateriaaleissa, käytetään erilaisista syistä epäorgaanisia täyteaineita. Nämä epäorgaaniset lisäaineet eivät kuitenkaan osoita merkittävää taipumusta liuottamaan muovisolujen nestemäisiin komponentteihin. Ilman sopivia lisäaineita tämä on käytännössä mahdotonta. Täyteaineen optimaalisen jakautumisen saavuttamiseksi NEWOS tarjoaa innovatiivisia ja markkinoilla testattuja prosessiapuvälineitä dispergointivaiheeseen nimellä NEWOTEC.
Kolibri

Kolibri

Kolibri
Ambrogio

Ambrogio

Ambrogio Cod:TRG054 Diametro:18 cm
randehood

randehood

kuparikupu
Rochefort-juusto

Rochefort-juusto

350g Rochefort nuori myös saatavilla: - 2,3kg leipä - 6 kappaleen pakkaus 150g viipaleita
Fantasia

Fantasia

Fantasia