W: 400 ÷ 420. Tyyppi 55 jauho, joka on valmistettu parhaista Pohjois-Amerikan vehnälaaduista, vaativimmille pizzaioloille. Se on ihanteellinen perinteiseen pitkäaikaiseen vaivaamiseen (yli 24 tuntia) ja säilytykseen jopa 6 päivää kylmässä.
Monissa muovijärjestelmissä, kuten joustavissa PVC-lattiamateriaaleissa, käytetään erilaisista syistä epäorgaanisia täyteaineita. Nämä epäorgaaniset lisäaineet eivät kuitenkaan osoita merkittävää taipumusta liuottamaan muovisolujen nestemäisiin komponentteihin. Ilman sopivia lisäaineita tämä on käytännössä mahdotonta. Täyteaineen optimaalisen jakautumisen saavuttamiseksi NEWOS tarjoaa innovatiivisia ja markkinoilla testattuja prosessiapuvälineitä dispergointivaiheeseen nimellä NEWOTEC.