Biotiini, eli vitamiini B7, jota tuottavat suoliston bakteerikannat, on ravintoaine, joka on välttämätön oikealle glukoosin muuntamiselle. Tästä syystä se on äärimmäisen tärkeää diabeetikoille. Lisäksi biotiinilla on tärkeä rooli rasvahappojen synteesissä ja leusiinin aineenvaihdunnassa, joka kuuluu eksogeenisten aminohappojen ryhmään ja vaikuttaa myös kehon oikeaan kehitykseen sekä ihon kuntoon. Sen puutteen oireita ovat: <ul> <li> uneliaisuus </li> <li> apatia </li> <li> ärtyneisyys </li> <li> ahdistus ja masennus </li> <li> hiustenlähtö </li> <li> halkeilevat kynnet </li> <li> sidekalvotulehdus </li> </ul> Vitamiini B7:ää löytyy lihasta (sika, nauta, siipikarja), kananmunankeltuaisista, juustosta, leseistä, tummasta riisistä, rypsistä ja auringonkukkaöljystä sekä hedelmistä - banaaneista, meloneista, greipeistä, viinirypäleistä ja persikoista. Teknologiset prosessit ja lämpökäsittely aiheuttavat osittaisen tai täydellisen biotiinin häviämisen elintarvikkeista, joten on tärkeää
Green Nutin sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja auttaa torjumaan puutoksia, ja samalla sen korkea klorofyllipitoisuus puhdistaa kehoa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Spirulinan proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D-, K- ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhasen sairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suoliston bakteeriflooraan kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua.
Sinivihreä mikrolevä, spirulina, ravitsee ja sävyttää, auttaa torjumaan puutteita ja samalla sen korkea klorofyllipitoisuus puhdistaa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Spirulinan proteiinin lisäksi se sisältää runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvien proteiinien lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D-, K- ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhasen sairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää hyvän suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua.
Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja tonisoi, auttaa torjumaan puutoksia, ja sen korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta se toimii puhdistavana. Sen ainesosat ovat hyvin imeytyviä. Proteiinin lisäksi spirulinassa on runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA-happoa ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen massasta. Spirulinassa oleva proteiini pilkkoutuu jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: D- ja K-vitamiineja sekä B-ryhmän vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhassairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää suoliston oikeanlaisen bakteerikannan kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Vahva sininen väri on harvinainen elintarvikkeiden joukossa.
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimi viittaa, puristamalla vadelman siemeniä. Se on kevyttä koostumusta, imeytyy hyvin ja jättää ihon kevyesti kosteutetuksi ja kimmoisaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hierontaan ja hiustenhoitoon. 80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (Omega-3 ja Omega-6). Nämä rasvahapot ovat erityisen suosittuja kaikentyyppisille iholle, erityisesti rasvaiselle iholle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoa ja estävät mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon sävyn tasoittumista, pigmenttimuutosten vaalentamista ja helpottavat aktiivisten ainesosien tunkeutumista ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja. Öljyllä on ryppyjä ehkäiseviä ominaisuuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin muodostumista ja hidastaa ikääntymisprosesseja. Se auttaa suojaamaan UVB-säteilyltä.
Sinivihreä mikrolevä spirulina ravitsee ja tonifioi, auttaa torjumaan puutoksia, ja samalla sen korkean klorofyllipitoisuuden ansiosta se puhdistaa. Sen ainesosat imeytyvät hyvin. Proteiinin lisäksi spirulinassa on runsaasti beetakaroteenia, klorofylliä, GLA:ta ja muita ravintoaineita. Se on rikas helposti imeytyvän proteiinin lähde, joka muodostaa noin 70 % sen painosta. Spirulinassa oleva proteiini sulatetaan jopa 85 %. Se sisältää suuria määriä: vitamiineja D, K ja B-vitamiineja. Se on myös hyvä lähde: rautaa, kalsiumia, fosforia, magnesiumia ja sinkkiä. Jodin sisällön ansiosta spirulina voi auttaa kilpirauhassairauksien hoidossa, jotka johtuvat sen puutteesta. Spirulina puhdistaa maksan ja munuaiset myrkyistä, parantaa veren laatua, edistää oikean suolistobakteerifloran kehittymistä ja sillä on kyky estää bakteerien, sienten ja hiivojen kasvua. Päätöksentekijä sininen väri on harvinainen elintarvikkeiden joukossa.
Puolukka on rikas vitamiinien (C, B, E, K vitamiinit), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinien lähde. Puolukka ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveyshyötyjen vuoksi voit nauttia sen valmistuksia, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet puolukat. Puolukka toimii erittäin hyvin virtsatieinfektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa bakteerien kuolemaan, jotka löytyvät rakosta. Lisäksi puolukan sisältämät hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä ansiosta ne erittyvät virtsaan. Puolukan sisältämät hapot ovat tehokkaita munuaiskivien ehkäisyssä ja hoidossa. Kuivattu puolukka estää myös ikenitaudin ja plakin muodostumisen. Puolukalla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet.
Vadelman siemenöljy saadaan, kuten nimestä voi päätellä, puristamalla vadelmien siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon hieman kosteutetuksi ja joustavaksi. Vadelman siemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojen hoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hierontaan ja hiustenhoitoon.
80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (EFA) - Omega-6. Nämä rasvahapot ovat erityisen hyviä kaikentyyppiselle iholle, erityisesti rasvaiselle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoa ja estämään mustapäiden muodostumista. Ne myös auttavat tasoittamaan ihon väriä, kirkastamaan värimuutoksia ja helpottamaan ainesosien pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja.
Öljyllä on antioksidanttisia vaikutuksia, se tukee elastaanin ja kollageenin tuotantoa ja hidastaa ikääntymisprosessia.
Vadelmansiemenöljy saadaan, kuten nimestä voi päätellä, puristamalla vadelmien siemeniä. Öljyllä on kevyt koostumus, se imeytyy hyvin ja jättää ihon hieman kosteutetuksi ja joustavaksi. Vadelmansiemenöljyä käytetään yleisimmin kasvojenhoidossa, herkällä, allergisella ja kuivalle iholle, hieronnassa ja hiustenhoidossa. & NBSP; 80 % tämän öljyn koostumuksesta on välttämättömiä tyydyttymättömiä rasvahappoja (EFAS) - omega-3 ja omega-6. Nämä rasvahapot ovat erittäin arvostettuja kaikentyyppiselle iholle, erityisesti rasvaiselle iholle, koska ne auttavat säätelemään talin tasoja ja estämään mustapäiden muodostumista. Ne edistävät myös ihon värin tasapainoa, vaalennuksen hehkua ja helpottavat ainesosien pääsyä ihon syvempiin kerroksiin. Öljy sisältää myös A- ja E-vitamiineja.