Camelina-öljy saadaan puristamalla kylmässä Camelina sativa -kasvin siemeniä. Se on yrttikasvilaji, joka kasvaa Pohjois-Euroopassa ja Keski-Aasiassa. Sen koostumuksessa on suuri osuus monityydyttymättömiä rasvahappoja, joista suurin osa on omega-3, joka ravitsee ja pehmentää ihoa, sekä omega-6, joka estää veden haihtumista; omega-9 auttaa kudosten uusiutumisessa. Fytosterolien ja E-vitamiinin läsnäolo erottuu luonnollisina antioksidantteina. Camelina-öljy on 100 % luonnontuote, jolla on monia käyttötarkoituksia ihon ja hiusten hoidossa.
INCI: CAMELINA SATIVA SEED OIL
Vita Biosa Ruusunmarja on kontrolloidusti luomulaatuinen yrttikäymisjuoma, joka sisältää 7 maitohappokulttuuria, uutteita 19 valitusta yrtistä, ruusunmarjaa ja inkivääriä. Huolellinen fermentointi, mikro-organismit ja erityinen yrttiuute erottavat Vita Biosa Aronian.
Vita Biosa Ruusunmarjaa voidaan nauttia pitkin päivää, myös aterioiden yhteydessä. Pulloon muodostuu aina sakkaa. Siksi pulloa on hyvä ravistaa ennen käyttöä.
Vita Biosa Ruusunmarja on elävä tuote. Tuoreena pullotettuna se sisältää vähintään 100 miljoonaa aktiivista mikro-organismia per ml. Se on sokeriton, sillä mikro-organismit hajottavat kaiken sokerin fermentoinnin aikana. Vita Biosa Aronia on säilöntäaineeton, maidoton ja laktoositon. Avauksen jälkeen säilytä jääkaapissa. Ylipainetta ja hiutaleita voi esiintyä. Käyttösuositus:
Aikuiset nauttivat 20 – 50 ml puhtaana tai laimennettuna vedellä tai mehulla, lapset 10 – 15 ml, aamulla ennen aamiaista, lounaalla.
Kasvipohjainen pyretriini-insektisidi ilman PBO:ta, jolla on laaja tehoalue ryömiville hyönteisille (torakat, muurahaiset...), lentäville hyönteisille (kärpäset, hyttyset...) ja varastohyönteisille (tribolium, kottaraiset, pyralit...). Sen alhainen pysyvyys tekee siitä ihanteellisen insektisidin käytettäväksi elintarviketiloissa (POA/POV).
Asetyyli-CoA on olennainen kofaktori ja akyyliryhmien kuljettaja entsymaattisissa reaktioissa. Se muodostuu joko pyruvaatin oksidatiivisen dekarboksyloinnin, rasvahappojen ß-oksidaation tai tiettyjen aminohappojen oksidatiivisen hajoamisen kautta. Se on välikappale rasvahappojen ja aminohappojen aineenvaihdunnassa. Se on sitruunahappokierroksen käynnistäjä. Se on esiaste neurotransmitterille asetyylikoliini.
CAS Nr:[102029-73-2]
Koodi:1670