Resveratroli on luonnollisesti esiintyvä polyfenoli, jota on havaittu yli 70 kasvilajissa – erilaisissa siemenissä ja rypäleiden kuorissa sekä punaviinissä ja muissa ruoissa. Tieteellinen tutkimus viittaa siihen, että resveratroli tarjoaa terveyshyötyjä.
Cat. Nr:NST-10-91
CAS:501-36-0
Puhdistusaste:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C14H12O3
Molekyylipaino:436,41
Polydatiini (Piceidi) on luonnollinen yhdiste stilbenoidiglukosidiyhdisteiden luokassa. Se on tunnetun resveratrolin johdannainen ja sitä voidaan eristää erilaisista luonnonlähteistä, kuten viinirypäleistä, maapähkinöistä ja humalankävyistä, mutta myös Sitka-kuusen (Picea sitchensis) kuoresta ja Reynoutria japonicasta.
Polydatiini, kuten resveratroli, tunnetaan kyvystään suojata maksaa. Se voi vähentää oksidatiivista stressiä, edistää detoksifikaatiota ja aktivoida entsyymejä parantaakseen
Katalooginumero: NST-10-35
CAS: 65914-17-2
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C20H22O8
Molekyylipaino: 390,38