Tuotteet hakusanalla retkiä italiaan (17)

Pasta Rigatoni Ruvidi

Pasta Rigatoni Ruvidi

Vesi, munat ja durumvehnäjauho luovat täydellisen seoksen tälle pastamuodolle, joka on tunnusomaista putkimaisesta muodostaan ja karkeasta, uritetusta pinnastaan. Tämä koostumus on suunniteltu vangitsemaan ja pitämään kastikkeet, mikä tekee siitä ihanteellisen yhdistelmän runsaille raguille (lihakastike).
Alicante Red - Marmori

Alicante Red - Marmori

Saatavilla olevat koot 60x30x2 40x30x2 30x30x2 60x40x2 60x60x2 40x40x2 80x40x2 80x80x2 100x100x2 120x120x2 Muut paksuudet: Kyllä Taulukko: Kyllä
Puu- ja muovipaalujen teline

Puu- ja muovipaalujen teline

Puunikkunoiden teline on käytännöllinen ratkaisu, joka mahdollistaa varastotilan tehokkaan hallinnan. Vankka, jäykkä putkirakenne takaa turvallisen säilytyksen ja kuljetuksen. Kantavuus jopa 500 kg sekä mahdollisuus pinota kahdelle tasolle lisäävät varaston kapasiteettia jopa 100 %. Telineen ominaisuuksiin kuuluu helppo ja nopea kokoaminen sekä purkaminen, mikä tekee siitä erityisen kätevän päivittäisessä käytössä. Ihanteellinen käytettäväksi varastoissa, tuotantohalleissa sekä kaikissa paikoissa, joissa tilan maksimaalinen hyödyntäminen on tärkeää.
Barilla Pasta

Barilla Pasta

Barilla Pasta
Mustat oliivit

Mustat oliivit

Mustat oliivit
Rocca di Castagnoli - Chianti Classico 2019

Rocca di Castagnoli - Chianti Classico 2019

Viini: Tämä erittäin kaunis Chianti Classico on erinomainen ruokapöydän kumppani. Se kehittyy herkullisilla mausteisilla nuoteilla, kuten kanelilla, neilikoilla ja pippurilla. Tämä puhdas toskanalainen tuote kehittää myös kauniita hedelmäisiä aromeja (luumu, kirsikka), joita sävyttää hieno tammi, joka tuo mukanaan metsän vivahteita. Nautittavissa jo nyt, mutta älä epäröi säilyttää tätä pulloa muutaman vuoden ajan kellarissa; se pehmentää tanniinejaan ja kehittää sitten nahkaisia ja humusmaisia nuotteja. Nautinto! Tilavuus: 75cl Tyyppi: Punaviini Rypäleet: 90% Sangiovese, 5% Canaiolo, 5% Colorino DOCG: Chianti Classico (Toskaana, Italia) Säilytys: Juotavissa heti ja säilytettävissä vuoteen 2029 asti Tarjoilulämpötila: 16-18°C
Italialaiset juustot

Italialaiset juustot

BUISSON on italialaisten juustojen tukkumyyjä Italialaisten juustojen vientimyynti Italialaisten juustojen jakelija Rungisissa
Käsintehdyt Tarallini

Käsintehdyt Tarallini

TARALLI CHILIN, JUUSTON JA PIPPURIN KANSSA, ÖLJYN JA VIININ KANSSA, FENKOLIN JA MUSTIEN OLIVIEN KANSSA.
Makaroni/Pasta

Makaroni/Pasta

Jagada tekee yhteistyötä hollantilaisten ja turkkilaisten spagetti- ja pastatuottajien kanssa. Tuotteemme on valmistettu 100 % durumvehnäsemolasta laatustandardien mukaisesti.
italialaiset erikoisuudet

italialaiset erikoisuudet

Täällä ei leikitä. On Piemonten, Abruzzon, Umbrian ja Toscanan ihmisten ylpeys, todelliset ruoka-alan asiantuntijat. He ovat tehneet historiansa ja ylistäneet sen hyveitä ajan myötä. Suhteet ihmisten, kasteen, koirien ja kärsivällisyyden välillä: tutkimus. Casa Di Cecco on löytänyt ja valmistanut teille helmet, jotka ovat näiden asiantuntijoiden, ensin aarteiden etsijöiden ja sitten gastronomien, työtä. Koska toisaalta on tutkimuksen salaisuus, toisaalta Casa Di Cecco tarjoaa teille gastronomian yhteisöllisyyden.
Tuore perunagnocchi

Tuore perunagnocchi

Jokaisella maalla voi olla oma perinteinen gnocchi-reseptinsä, joissa on erilaisia kokoja, muotoja ja ainesosia. Mutta Italiassa, missä "gnocchi" luotiin ensimmäistä kertaa, se on yksinkertainen ja herkullinen pasta, joka on valmistettu perunoista, täydellinen punaisille kastikkeille ja juustofondueille. Runsas ja täyttävä alkuruoka, perinne kaikille vuodenaikoille. Meidän gnocchimme ovat pehmeitä ja koostumukseltaan sellaisia, että ne sopivat kaikille makuille, jopa herkimmille. Ihanteellisia vegaanisiin valmistuksiin.
Pasta Lasagna al Ragù

Pasta Lasagna al Ragù

Uunilasagne on klassikko ja yksi ruokalajeista, joka tekee italialaisesta keittiöstä tunnetun ympäri maailmaa. Tämä versio, kaikkein tunnetuin, on maustettu tyypillisellä bolognese-lihakastikkeella ja bechamel-kastikkeella. Rustiikkisen makuinen lasagne, aivan kuten italialaisissa kodeissa valmistettu, valmis nautittavaksi ja joka tarvitsee vain lämmittää.
Ravioli Agnolotti Piemontesi

Ravioli Agnolotti Piemontesi

Piemontelaiset agnolottit ovat aito erikoisuus Piemontesta, joka juontaa juurensa 1800-luvun alueelliseen reseptiin. Nämä raviolit ovat täytetty kolmenlaatuista tuoretta ja vähärasvaista lihaa (nauta, sika ja valkoinen liha) sekä kauden vihanneksilla (haudutettu kaali, punajuuri tai pinaatti kauden mukaan). Pääraaka-aineet sisältävät keitettyä kinkkua, paahtopaistia, kypsennettyä kanaa, pinaattia, paistettua sikaa, haudutettua kaalia ja mortadellaa. Tämä makuyhdistelmä tarjoaa ainutlaatuisen ja perinteisen kulinaarisen kokemuksen, joka on täydellinen niille, jotka haluavat maistaa aitoa piemontelaista ruokakulttuuria.
Munakoisoparmigiana

Munakoisoparmigiana

Melanzaniparmigiana on klassinen ruokalaji Etelä-Italiasta, joka koostuu paistetun ja uunissa kypsennetyn munakoison kerroksista, tomaattikastikkeesta ja mozzarella-juustosta. Se on jo kypsennetty ja valmis lämmitettäväksi, mikä tekee siitä herkullisen ja kätevän aterian.
Kuormatuet

Kuormatuet

Kuormatuet ovat vankka ja toiminnallinen ratkaisu nostureiden työskentelyn tukemiseen. Kestävästä teräsputkista valmistettu rakenne takaa vakauden ja turvallisuuden kuormien käsittelyn aikana. Varustettu turvaketjulla, joka lisää suojan tasoa käytön aikana. Pintakäsittely jauhemaalausteknologialla takaa korroosionkestävyyden ja esteettisen ulkonäön, mikä tekee tuesta erinomaisen sekä varastointiolosuhteissa että rakennustyömaalla.
Pasta Tagliatelle all'Uovo

Pasta Tagliatelle all'Uovo

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koosta. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia myös yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Ravioli Tortellini Mignon

Ravioli Tortellini Mignon

Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.