Tuotteet hakusanalla riisin tukkumyyjät (14)

Mahmood Rice

Mahmood Rice

Mahmood Rice puhdistetaan ja tarkastetaan huolellisesti laadunvalvontatiimimme toimesta ennen pakkaamista, jotta se täyttää eri kuluttajaryhmien tarpeet ympäri maailmaa. Perustoimintamme, kuten riisin kuoriminen, riisin puhdistus ja paksuusluokittelu, suoritetaan huipputeknologisessa riisin käsittelylaitoksessa. Kiillotus, pituusluokittelu, värilajittelu ja pakkaaminen tehdään kaikki talon sisällä, jotta varmistamme korkealaatuiset tuotteet. Tilaa Mahmood Rice tänään ja koe tämän poikkeuksellisen riisin laatu ja maku! Mahmood Rice hankitaan luotettavilta toimittajilta, mikä varmistaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä riisi on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja maku tekevät siitä välttämättömän ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium Mahmood Rice -riisillä. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Seesaminsiemenet

Seesaminsiemenet

Sesaminsiemenet ovat monipuolinen ainesosa, joka on saatavilla useissa väreissä, kuten valkoisena, ruskeana, mustana, punaisena ja keltaisena. Nämä siemenet kuoritaan mustan kuoren poistamiseksi ennen pakkaamista, ja tummemmat siemenet tarjoavat eniten makua. Sesaminsiemenillä on pähkinäinen, raikas maku, joka räjähtää suussa, ja niitä käytetään yleisesti leivän ja sämpylöiden päällä. Ne ripotellaan myös salaattien ja wok-vihannesten päälle aasialaisessa keittiössä. Jauhettu sesami on pääainesosa Tahinissa, joka on perus tahna Lähi-idässä, ja sitä käytetään siemenipatukoissa, kanaruokissa ja riisiruoissa.
Vehnä

Vehnä

CROVAY NATURAL SOLUTIONSissa tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia viljoja, jotka sopivat sekä ihmisten kulutukseen että erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Nämä monipuoliset luonnolliset ainesosat ovat muodostuneet keskeiseksi osaksi monia eri aloja. Viljat ihmisten kulutukseen Koko jyvät ja luonnollisesti käsitellyt viljat ovat vakiinnuttaneet asemansa ravitsevana ja terveellisenä vaihtoehtona ruokavaliossa. Joitakin suosituimmista ovat: - Vehnä: Proteiinien, kuidun ja mineraalien lähde, jota käytetään leipien, pastojen ja leivonnaisten valmistuksessa.
Luonnollinen Maissitärkkelys

Luonnollinen Maissitärkkelys

Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa. Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa. Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena. Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa. Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Kuorittuja seesaminsiemeniä

Kuorittuja seesaminsiemeniä

Premium-laatu kuorittuja seesaminsiemeniä. Seesaminsiemenet tarjoavat paljon hyviä asioita: Niiden sisältämät tyydyttymättömät rasvahapot, kuidut, mineraalit ja vitamiinit arvostetaan arvokkaina ainesosina. Seesamia käytetään monien ruokien hienostamiseen.
Monikäyttöinen vehnäjauho

Monikäyttöinen vehnäjauho

Koko vehnäjauhon erittely: Kosteus..............................11-11.5 % Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max Veden imeytyminen..............70 % ja yli Gluteeni...............................9-10 % Raakakuitu..........................2.3-2.5 % Alkoholi happamuus..............0.08 % max Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max Proteiini...............................11-12 % Hiilihydraatit......................73.0 g Rasvat..................................1.70 g Kuidut...................................11.0 g Mineraalit..............................1.80 g
Kookoskuitu

Kookoskuitu

Tutustu kookoskuidun etuihin Kookoskuitu, joka tunnetaan myös nimellä coir, on luonnollinen materiaali, joka saadaan kookospähkinän kuoresta. Tämä kestävä ja uusiutuva resurssi on saanut suosiota eri teollisuudenaloilla monien etujensa ja sovellustensa ansiosta.
Valkosipulijauhe

Valkosipulijauhe

Toimitusaika: 3 - 5 työpäivää Toimituskapasiteetti: 6000Kg / kuukausittain Vähimmäistilausmäärä: 1 x 25Kg laatikko Lähetä kysely sähköpostitse Näytä puhelinnumero 25Kg laatikko
Pitkäjyväinen valkoinen riisi

Pitkäjyväinen valkoinen riisi

Pitkäjyväinen valkoinen riisi sisältää pidempiä, kapeampia jyviä, jotka pysyvät kuohkeina ja eristyksissä jopa kypsennyksen jälkeen. Alhaisemman tärkkelyspitoisuuden ansiosta tämä riisilaji tarttuu vähemmän toisiinsa, tarjoten täydellisen taustan muille ruoille. Sen neutraali maku tarjoaa miellyttävän purutuntuman 'al dente' ja vivahteen voimaista makua. Tämä pitkäjyväinen valkoinen riisi yhdistää sekä rakenteen että maun, mikä tekee siitä arvokkaan lisän mihin tahansa keittiöön. Osta parasta riisiä EG:ltä nyt ja koe pitkäjyväisen valkoisen riisin laatu ja maku! Pitkäjyväinen valkoinen riisimme on hankittu luotettavilta toimittajilta, mikä varmistaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä riisi on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja maku tekevät siitä välttämättömän ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium pitkäjyväisellä valkoisella riisillämme. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
Aromaattiliisi

Aromaattiliisi

Aromaattiliisi on tärkeä riisilaji, joka tunnetaan maustaan ja pähkinäisestä aromistaan. Se on keskikokoista tai pitkää jyvää, joka kypsennettäessä muuttuu kevyeksi ja kuohkeaksi. Pääasiassa Chhattisgarhin ja Madhya Pradeshin alueilla viljelty, EG Export and Import tarjoaa parasta laatua olevaa aromaattiliisiä, joka on luonnollisesti viljelty maanviljelijöiden toimesta ja ikäännytetty pidemmän aikaa. Tämä riisi tarjoaa nopeaa ja välitöntä energiaa keholle, mikä tekee siitä terveellisen valinnan mihin tahansa ateriaan. Osta Aromaattiliisi tänään terveelle sydämelle ja koe tämän poikkeuksellisen riisin laatu ja maku! Aromaattiliisimme hankitaan luotettavilta toimittajilta, mikä varmistaa, että saat tuotteen, joka täyttää korkeimmat laatu- ja puhtausstandardit. Olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, tämä riisi on täydellinen lisä keittiöösi. Sen monipuolisuus ja maku tekevät siitä olennaisen ainesosan monenlaisiin kulinaarisiin luomuksiin. Älä jää paitsi mahdollisuudesta parantaa ruoanlaittoasi premium Aromaattiliisillämme. Tilaa tänään ja nauti laadun mausta!
Alkuperäinen maissitärkkelys

Alkuperäinen maissitärkkelys

La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz). El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas. Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos. En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos. En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil. Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on luonnollinen maidonsokeri. Se muodostaa 3,5%-5,0% lehmänmaidosta ja voidaan uuttaa suodatusprosessilla. Tämän jälkeen laktoosi kiteytetään ja murskataan. Viljakoot jaotellaan siivilöinnin avulla. Foodcom voi toimittaa liikekumppaneilleen erilaisia partikkelikokoja, jotka sopivat moniin sovelluksiin. Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvikkeissa ja rehussa sen miedon maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen edullisuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketeollisuudessa ja ravitsemuksessa.
Laktoosi

Laktoosi

Laktoosi on yksi parhaista maitotuotteista elintarvike- ja rehukäyttöön sen hienostuneen maun, valkoisen värin ja alhaisen kaloripitoisuuden vuoksi. Sen kannattavuus, alhainen hygroskooppisuus ja vesiliukoisuus lisäävät sen suosiota. Sitä voidaan käyttää leivonnaisten, makeisten ja suklaan valmistuksessa makuaineena ja makeutusaineena. Laktoosi on tärkeä ainesosa lääketieteellisessä ja ravitsemuksellisessa käytössä.